Innen indult

2008. október 25-én Komárom-Esztergom megye egy része arra ébred, hogy az ókori Kárpát-medence veszi körül őket. A blog szerzői a múltba sodródva próbálnak élni és túlélni. Levél nekik: atkerulesKUKACgmail.com

Olvasnivaló

Kommentek

Web II



free counters


Címkék

2évad (64) 6evesOM (3) Á.u. 50-es szkíta felkelés (6) airport280bc (3) albertizmus (5) alexandria (5) állat (11) angyali (3) anyagtudományi intézet (2) Anya választása (3) átkerülésnap (1) Áu20 (2) az átkerülés lovasai (38) balaton (1) beteg (11) brennus (4) bz (1) bz249 (36) cian (8) corpus (19) család (17) csentőfa (26) csentőfaitúszharc (4) csk260 (1) drazsé (2) druida (2) égbőlpottyantott (8) eomagyarorszag (5) esztergom (27) evadvaro (3) farkasrolandsaga (2) fegyver (39) fiume (9) fiumeévad (24) fórumposzt (4) franciák (1) gador (25) Galliaiháború (4) gellérthegy (10) ghery (31) gheryévad (9) háború (15) hajó (2) Halmai (6) hamilkar barkasz (1) Hannibál a kapun belül (11) harkaly (7) hellókarácsony (1) hirdetés (2) hírek (24) hirsarok (86) hirsarok au2 (7) horánszky (9) ibéria (2) iskola (8) Isztria (11) jatek (5) katonadolog (6) kelták (56) kindle (2) kitekintő (36) kölyöktomi (4) könyv (15) kovácsgusztáv (6) kritikarólunk (2) laza (2) lázadás (16) love (6) maggoth (1) megtörők (1) mezőgazdaság (3) minisorozat (10) morgolódó (3) munka (6) nemfikció (36) novella (9) őkisátkerültek (3) ómagyarország lángokban (78) ÓML2 (12) ómr1 (4) operation iulia (4) palyazat (4) passer (1) polgárőr (10) politika (6) promó (1) r!t (1) rajz (1) rendőr (9) repülő (4) róma (16) rómaikövetség (18) sacco (4) sport (1) sütőbalázs (4) szavazás (4) szentendre (5) szerepjáték (6) szereplők (1) szerzők (11) szinfalmögé (1) szkíták (3) szs (34) t1gris (25) találkozó (4) tát (2) távközlés (3) technológia (6) teddybear (11) tekercsraktár (19) térkép (1) triumpathor (47) tudomány (1) uránsaga (8) vallás (12) védelemigazgatás (32) vegleg atkerulve (10) vers (1) videó (2) vigyazó szemetek (4) vinitor (25) vitezkapitany (21) wiki (9) zsidók (3) zsozsóbácsi (1) Címkefelhő

Kitekintő: Jelentés keresett személlyel kapcsolatban

2008.12.22. 13:35 | szs. | 10 komment

Címkék: rendőr kitekintő védelemigazgatás

belső anyag

minősített információkat tartalmaz!


Az utóbbi időben több olyan személyről érkezett híradás, akik az őslakossággal az Átkerült területekkel szemben működnek együtt.

- Kivizsgálásra érdemes az a gyanú, miszerint Esztergom megtámadását a kelta csapatok nem önállóan, hanem "belső" információk alapján, esetleg átkerült személyes szervezésével hajtották végre.

- járőrözés és fegyveres felderítés közben többször tapasztalták, hogy átkerült eszközöket az őslakosok rendeltetésszerűen használnak, aminek csak egy része írható a véletlen találgatás számlájára, van olyan, amit meg kellett, hogy mutasson nekik valaki (ez lehet fogságba esett átkerült is, bár kérdés, hogyan kényszeríthették valami olyan megmutatására, aminek még a létezéséről sincs fogalmuk). Külön aggodalomra ad okot, hogy fegyverek is kerültek kelta kézbe és (...) jelentések szerint használni is képesek.

- keltákkal életvitel szintjén is együtt levő átkerültekről is érkeztek hírek (...)

-> Érd magasságában egy fegyveres felderítés során egy átkerültnek tűnő személyt láttak egy őslakos-őslakos összecsapásban, aki maroklőfegyvert használt, de az elfogására irányuló kísérlet sikertelen maradt a terepadottságok kedvezőtlen volta miatt.

-> a gyepűvidékről erőszakkal kitelepítettek egy idősebb házaspárt, az asszony egy átkerült fiatalról beszélt, aki egy őslakossal együtt tartott valahová és akinek egy éjszakára szállást adtak (az információ hitelessége kérdéses, az asszony férje szerint nem ez az első rémmese, amit az Átkerülés miatt megviselt idegrendszerű neje kitalál)

-> különösen aggasztó és sürgős, határozott válaszlépéseket igénylő probléma több olyan rajtaütés, ahol átkerült tűzfegyvereket és hadfelszerelést zsákmányoltak hasonló eszközökkel felszerelt őslakosok, az elfogott személyzet életét meghagyva. Ez a tőlük szokatlan eljárás egybecseng azzal, hogy két járőr is látott egy keltákat irányító átkerült, fiatal férfit. (Személyleírás, fantomkép mellékelve.)

-> felmerült az is, hogy a csentőfai túszejtésnél egy keltákkal együttműködő terrorista csoport próbálta az anti területeken kiürült készleteit feltölteni (különösen aggasztó, hogy ez nem a határvidéken történt, talán az ottanni erősebb fegyveres jelenlét és járőrszolgálat miatt)

-> a Behódolt Terület megszállása során is mind tárgyi, mind szóbeli információk sokaságát szereztük illegális kapcsolatfelvételekről, együttműködésekről és támadásokról, néhány elkövetőt már sikerült is azonosítani

(...)


 

Sürgős kielemezni és feltárni a fenti példák összefüggéseit, megtudni, hogy külön esetekről vagy azonos, esetleg egymással kapcsolatban álló elkövetőkről van-e szó. Az MVB felé jelezni, hogy a hatékony fellépés elősegítése végett szükség lenne a háttérszabályozás kialakítására, az őslakosokkal való kollaboráció törvényi szintű szankcionálására, elfogás esetén az elkövetők jelenleginél példásabb, elrettentő erejű megbüntetésére.

(...)


 

 

Csatolva

körözési toplista


 

1. Ismeretlen csentőfai támadó, férfi - gyilkosság, személyes szabadság korlátozása, hatóság elleni erőszak, járműhasználati szabályok megszegése, közveszélyokozás. Kb. 175 cm magas, vékonyabb (de nem sovány) testalkatú, világos, esetleg barna hajú. Feltűnően hadar. Különösen veszélyes, fegyverhasználatra kész, elfogásával ne kísérletezzünk!

 

 

2. Ismeretlen csentőfai támadó, férfi - gyilkosság, személyes szabadság korlátozása, hatóság elleni erőszak, járműhasználati szabályok megszegése, közveszélyokozás. Kb. 180 cm magas, rövid hajú, átlagos testalkatú, sötét hajú. Valószínűleg megsebesült (lőtt seb).Fegyverek terén jelentős tapasztalattal rendelkezik, elfogásával ne kísérletezzünk! Különösen veszélyes!

 

 

3. Ismeretlen csentőfai támadó, férfi - gyilkosság, személyes szabadság korlátozása, hatóság elleni erőszak, járműhasználati szabályok megszegése, közveszélyokozás 170 cm magas, erős testlakatú , lomhább mozgású. Különösen veszélyes! (elfogva, statáriális bíróság elé állítva)

 

 

 

4. Ismeretlen, keltákkal kollaboráló férfi - hazaárulás, életveszély okozása, hatóság elleni erőszak, szabotázs, lőfegyverrel, robbanóanyaggal való visszaélés, nyilvántartási kötelezettség megszegése. Kb. 22-25 éves, vékony testalkatú, sápadt bőrű, legutóbb látott viselete piszkos póló, nadrág, de valószínű kelta ruhák viselete is. Fegyver van nála, különösen veszélyes!

 

5. Ismeretlen, esztergomi gyilkos, valószínűleg férfi - többrendbeli gyilkosság, szemérem elleni erőszak, fegyverrel való visszaélés, kijárási tilalom megszegése, hatóság elleni erőszak. Valószínűleg 30-40 év közötti, normál testalkatú, AB vércsoportú férfi, elképzelhető, hogy fegyveres testületi állományban vagy éjszaka is szolgálatot teljesítő polgárőr-állományban van. Különösen veszélyes!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://omagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr95836591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vmv 2008.12.22. 14:14:10

A több ezer éves beidegződések, amik átörökítik a több ezer éves hibákat. "az őslakosokkal való kollaboráció törvényi szintű _szankcionálására_".

Rögtön a szankciók. Nem a szabályozás az első, hanem a szankcionálás. "Kollaboráció". Csak a (központi) hatalom építhet ki kapcsolatokat, az (egyedi) ember nem. (Először állampolgárt akartam írni, de még nem vagyok meggyőzve arról hogy létezik Ómagyar állam, és annak polgára.)

Az Elf meg remélem hogy talál valami varászgömböt, amiből megtudja hogy keresik, pl. "nyilvántartási kötelezettség megszegése" miatt.

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2008.12.22. 15:03:40

Gondolom a szakáll öregít:D Egyébként a kollaboráns továbbá zöld szemű, 180-185 cm magas és sokkal jóképűbb, mint a fantomképe. Asszem megyek Egomba vásárolni:P (Írom a zárást, még ma olvasható lesz)

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2008.12.22. 16:56:29

Ghery, ez a kép a katonalány közreműködésével készült, ezek szerint ő ilyennek látott. :)

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2008.12.22. 17:23:01

akkor Geri nem fog becsajozni a fogsága alatt :D
legalábbis egy bizonyos csajjal nem :)

amúgy nagyon jól elkaptad a jelenlegi hazai tendenciák ívét a jellemzésekkel :)

hogy miből és hogyan sikerült összerakni a csentőfai támadókat a keltákkal, valamint Gerit a saccoval, hát az rejtély :)
de sajna nagyon is életszerű, hiszen odaát is valszeg azok végzik a kombinálást, akik ideát, és szomorú tény, hogy ennél kevesebb tényből (ami sokszor nem tény, csupán szubjektív tapasztalat) is sokkal hajmeresztőbb dolgokat tudnak összerakni bizonyos emberek
fogadjuk, hogy valamelyik nagy kertévé hírszerkesztő emberének benne volt a keze a szöveg összeállításában :D

bz249 2008.12.22. 17:44:23

A csentőfai támadók és a kelták közötti kapcsolat elég egyértelmű volt. Tigris ugyanis a rabolt készletekkel királyságot szeretett volna kiépíteni a kelták között.

És sokkal másabb oka nem lehetett volna ennek a rablásnak. Csak az nem volt igaz, hogy már kiépített királyságuk van.

Gherry viszont karriert csinált a 4. legveszélyesebb bűnöző (és mivel az No.3 halott, ezért már dobogós) :D

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2008.12.22. 19:45:13

Méghozzá egyre sokrétűbb karriert... A poszt már 99%-os készültséget mutat, hamarosan lehet olvasni.;)

Valandil 2008.12.22. 22:58:54

Ha elkapják ez elfet, nem sokat fognak vele tökölni, fütyülni fog a talpa alatt a szél. Hazaárulásért az a minimum.

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2008.12.22. 23:13:25

Na próbáljanak meg hazaárulást bizonyítani. Az elf eredetileg a Magyar Népköztársaságba született, ami később Magyar Köztársaságra rövidült, az alkotmány bizonyos részeivel egyetemben... Ez többek között kimondja, hogy Magyarország (aminek az egyedüli állampolgára volt) fővárosa Budapest. Mutatna valaki egy Budapestet kérem?:)
Na, erről ennyit:P

(Tudom, attól még a kötél, az kötél, de nem akarok lógni, mert nem az egyetemen vagyunk;)

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2008.12.22. 23:22:28

Vicces lenne, amikor ezt előadnád a statáriális bíróságnak. Ha lenne még youtube, akkor kb. a "worst singer ever" kategóriás megasztár videókkal kerülne egy letöltöttségi szintre. :)

Rettenet Tábornok11 2009.01.02. 17:24:11

Ahh igen ahogy dolgozom fel a lemaradást látom nyitott kapukat döngettem. Hiába két hét net nélkül és az ember lemarad mindenről.

Tilleo
süti beállítások módosítása