Innen indult

2008. október 25-én Komárom-Esztergom megye egy része arra ébred, hogy az ókori Kárpát-medence veszi körül őket. A blog szerzői a múltba sodródva próbálnak élni és túlélni. Levél nekik: atkerulesKUKACgmail.com

Olvasnivaló

Kommentek

Web II



free counters


Címkék

2évad (64) 6evesOM (3) Á.u. 50-es szkíta felkelés (6) airport280bc (3) albertizmus (5) alexandria (5) állat (11) angyali (3) anyagtudományi intézet (2) Anya választása (3) átkerülésnap (1) Áu20 (2) az átkerülés lovasai (38) balaton (1) beteg (11) brennus (4) bz (1) bz249 (36) cian (8) corpus (19) család (17) csentőfa (26) csentőfaitúszharc (4) csk260 (1) drazsé (2) druida (2) égbőlpottyantott (8) eomagyarorszag (5) esztergom (27) evadvaro (3) farkasrolandsaga (2) fegyver (39) fiume (9) fiumeévad (24) fórumposzt (4) franciák (1) gador (25) Galliaiháború (4) gellérthegy (10) ghery (31) gheryévad (9) háború (15) hajó (2) Halmai (6) hamilkar barkasz (1) Hannibál a kapun belül (11) harkaly (7) hellókarácsony (1) hirdetés (2) hírek (24) hirsarok (86) hirsarok au2 (7) horánszky (9) ibéria (2) iskola (8) Isztria (11) jatek (5) katonadolog (6) kelták (56) kindle (2) kitekintő (36) kölyöktomi (4) könyv (15) kovácsgusztáv (6) kritikarólunk (2) laza (2) lázadás (16) love (6) maggoth (1) megtörők (1) mezőgazdaság (3) minisorozat (10) morgolódó (3) munka (6) nemfikció (36) novella (9) őkisátkerültek (3) ómagyarország lángokban (78) ÓML2 (12) ómr1 (4) operation iulia (4) palyazat (4) passer (1) polgárőr (10) politika (6) promó (1) r!t (1) rajz (1) rendőr (9) repülő (4) róma (16) rómaikövetség (18) sacco (4) sport (1) sütőbalázs (4) szavazás (4) szentendre (5) szerepjáték (6) szereplők (1) szerzők (11) szinfalmögé (1) szkíták (3) szs (34) t1gris (25) találkozó (4) tát (2) távközlés (3) technológia (6) teddybear (11) tekercsraktár (19) térkép (1) triumpathor (47) tudomány (1) uránsaga (8) vallás (12) védelemigazgatás (32) vegleg atkerulve (10) vers (1) videó (2) vigyazó szemetek (4) vinitor (25) vitezkapitany (21) wiki (9) zsidók (3) zsozsóbácsi (1) Címkefelhő

A bolygó zsidó legendája

2009.12.09. 08:30 | szs. | 5 komment

Címkék: hírek zsidók

Technikai eszközzel végzett lehallgatás átirata.

Áu. 33.

 

Helyszín: Messina, Az Alexandriai Radatányérhoz Címzett Valódi Ómagyar Bár hatos számú asztala

Beszélők: a mély hangú Orbán Márk, kereskedelmi segédtiszt, a többi hang tulajdonosa egyelőre nem ismert, valószínűleg szintén kereskedelmi hajósok, az egyikük, akcentusa alapján, anti származású.

 

 

(...)

Orbán: Ez is valami? Mondok én cifrábbat, a bicske életbe! Még ilyen elcseszett hülye történetet, mint a kutyafejű ómagyarét, ettől csak röhögés közben sittel az ember. Egy olyan arctól hallottam, aki a Fáraók csatornáján kísér bárkákat, olyan sötét képe van, hogy tátva marad a szád, amikor megszólal magyarul, tőle várnád utoljára. És, életemre mondom, tisztábban beszél, mint itt bármelyikünk!

Hang: Én is tisztábban beszélek, ha nem iszok!

(nevetés, nem lehet érteni a beszéd egy részét)

Orbán:.... a balhé azzal a visszafordított hajóval, tudjátok, na ő ott volt.

Hang: Azt mit mondott, min ment a balhé?

(nagy ordibálás a háttérből, valószínűleg kisebb nézeteltérés)

Orbán: ... babonás egy baromarcú népség az egész, a hülye ősi kultúra, meg piramisok, meg minden anyámkínja, azt egy ilyen maszlag mesét bevesznek, örülhetnek, hogy a Fiume nem lőtte rommá egy kikötőjüket cserébe.

Hang: Az kell még csak, hogy a gyipsikkel is bebalhézzunk!

Hang: Pofánvágjuk őket is, ha kell, azt hiszi bármelyik anti is, hogy...

Orbán: Kussolsz, én dumálok. Szóval be vannak tojva, mert a vörös tengeren egy olyan hajót láttak többször is, mint ami nekünk van, se vitorla, se evező, azt mégis megy, mint a meszes. Mit megy, nekimegy anti hajóknak, kirabolja őket, leöldösi a legénységet, aztán csak annyi marad belőlük, hogy úszik egy csontra kiürített, halott hajó a vízen, mindenkire a frászt hozva.

Hang: Nebammá, van lent hajónk a Vörös tengeren?

Hang: Egy frászt van, minek lenne?

Hang: De ha semmi sem hajtja, akkor az csak a miénk, én hallottam már minden cifrát, hogy Amerikába készülnek meg mittudomén, lehet, hogy Afrikát is körbehajózták, csak minket etetnek itt ebben a pocsolyában, hogy odakint nincs semmi.

Hang: Inkább igyá'.

Orbán: Egy frászt van hajónk, az nem csak úgy van, hogy levágunk egy hajót oda, annak szén kell, meg dokk kell, meg minden szarság kell, azt értelme se lenne semmi, a csatornán keresztül így is annyi cuccos jön, hogy haza se tudjuk hozni.

Hang: Akkor meg mit balhéztak a gyipsik?

Orbán: A haver aszondta, át akarták túrni az egész bárkát, de ezt persze nem engedték nekik, erre bevágták a durcát és bicske komolyan gondolták, mert még arra sem húzták hátrébb az arcukat, amikor pár kalát kibiztosítottak előttük. Na ekkor döntött úgy a kapcsi, hogy kevésbé lépnek majd a tökére, ha visszafordul.

Hang: Mi a francot kerestek?

Orbán: A bolygó zsidót.

(nevetés, ordibálás, asztalcsapkodás)

Orbán: ... molyan mondom! Ha valaki azt hiszi, csak járatom itt a pofámat, mehet máshova!

Hang: Jól van, nyugi.

Orbán: Én is röhögnék rajta, de több helyről is hallottam. Antitól is, de ómagyartól is. Még egy hivatalos pofa is kérdezgetett, hogy mit tudok a bolygó zsidó hajójáról.

Hang: És mit tudtál?

Orbán: Semmit, úgy nézek én ki?

(erőtlen nevetés)

Hang: Egyébként nekem is beszélt valamit az a félfülű rakodómókus, de...

Orbán: Szóval van egy zsidó, egy ómagyar zsidó. Aki elárulta az övéit, mármint az anti övéit, hogy kihasználja őket az ómagyarok javára, vagy valami ilyesmi. Meg direkt tisztátalanságba vitte őket meg mittomén miket csinált, szóval egy igazi rohadék volt velük. Erre valamelyik anti fejesük megátkozta a tagot, hogy örök időkre bolyongania kelljen, és akivel csak találkozik, annak meg kell látnia az igazi arcát, ezért a tag, mivel bicske ronda pofája van neki igaziból, szóval a tag inkább kinyír mindenkit, akivel összefut. Az átok rászállt egy hajóra is, ami azóta szintén bolyong, és a zsidó fel akar jutni arra a hajóra, hogy el tudjon menni a világ végére, hátha ott lezuhan és megdöglik végre, vagy valami hasonló hülyeség.

Hang: Ez tényleg oltári nagy hülyeség.

Hang: A barom antik hisznek az ilyesmikben, hidd csak el, hisznek benne a barom antik.

Orbán: Na, azt a gyipsik meg ezen rezeltek be, mert hogy ómagyarok ugye, mennek le a Vörös-tengerre, ugye, azt valamit rejtegetnek a bárkán, ugye. úgyhogy az csakis a bolyó zsidó lehet, ugye.

Hang: Ugye, ugye.

Hang: Hogy ez mekkora kreténség! Egyáltalán, miért pont a Vörös-tengerre átkozták volna azt a szerencsétlen hajót, ha egyszer a szemét zsidó meg nem ott volt?

Orbán: Fogalmam sincs, gondolom, ott már egyszer bejött nekik egy dolog.

(nevetés)

Hang: Héhéhé, álljunk csak meg!

Orbán: Na, mi a bibi?

Hang: Megmondom én, mi a bibi. Az, hogy az a hajó ugye kinyír mindenkit, azt mondod, meg a gyipsik mondják, meg a franc tudja, de ha a zsidó még nem ért oda, mert a csóri bárkásokon keresik, akkor mi a francnak durvul a hajó? Na! Erre nem gondolt itt senki, mi?!

Hang: Ja, ja, mond valamit.

Orbán: Egy francokat, most kóstolgatsz?

Hang: Nem kóstolgatlak, csak kiszúrtam, hogy ez a mese úgy hülyeség, ahogy van. A kutyafejű ómagyar, na az, az legalább kerek egészet alkot.

Orbán: A kutyafejű ómagyar?

Hang: Az hát. Abban nincs belső ellentmondás.

Hang: Mi van? Minek érzed most magad, valami egyetemista okostojásnak?

Hang: Ha nem haragszol, igenis jártam egyetemre.

Orbán: Ez már a következő történet, mi? Ami még a bolygó zsidónál is cifrább? Na mondjad, kisapám, már rég röhögtem egy jót, a...

(nevetés, majd dulakodás hangja)

 

Kézírásos megjegyzés az átiraton: Dezinformációsoknak küldeni egy láda sört.  

A bejegyzés trackback címe:

https://omagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr811577010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bz249 2009.12.09. 10:27:48

Kovetkezo resze mikor jon a sztorinak?

Szakyster 2009.12.09. 11:37:16

Személyes megjegyzés következik: Azt álmodtam, hogy kitaláltam egy jó történetet, ami a Tatabányán az átkerülés környékén történik, be is küldtem Szs-nek, hogy ha tetszik, akkor megírom nem engedte, mivel hogy -most figyelj- azok az idők már elmúltak :D:D

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.12.09. 11:41:19

Ez valami rémálom lehetett. Viszont pont most rakom össze az Átkerülésnek szentelt lapszámot, amibe jól passzolna, úgyhogy ne fogd vissza magad. :)

Szakyster 2009.12.09. 14:12:50

Köszönöm, nagyon régóta készülök erre, de úgy, ahogy akarom, arra nincs időm. Amennyi időm van rá, úgy meg nem akarom :)
süti beállítások módosítása