Innen indult

2008. október 25-én Komárom-Esztergom megye egy része arra ébred, hogy az ókori Kárpát-medence veszi körül őket. A blog szerzői a múltba sodródva próbálnak élni és túlélni. Levél nekik: atkerulesKUKACgmail.com

Olvasnivaló

Kommentek

Web II



free counters


Címkék

2évad (64) 6evesOM (3) Á.u. 50-es szkíta felkelés (6) airport280bc (3) albertizmus (5) alexandria (5) állat (11) angyali (3) anyagtudományi intézet (2) Anya választása (3) átkerülésnap (1) Áu20 (2) az átkerülés lovasai (38) balaton (1) beteg (11) brennus (4) bz (1) bz249 (36) cian (8) corpus (19) család (17) csentőfa (26) csentőfaitúszharc (4) csk260 (1) drazsé (2) druida (2) égbőlpottyantott (8) eomagyarorszag (5) esztergom (27) evadvaro (3) farkasrolandsaga (2) fegyver (39) fiume (9) fiumeévad (24) fórumposzt (4) franciák (1) gador (25) Galliaiháború (4) gellérthegy (10) ghery (31) gheryévad (9) háború (15) hajó (2) Halmai (6) hamilkar barkasz (1) Hannibál a kapun belül (11) harkaly (7) hellókarácsony (1) hirdetés (2) hírek (24) hirsarok (86) hirsarok au2 (7) horánszky (9) ibéria (2) iskola (8) Isztria (11) jatek (5) katonadolog (6) kelták (56) kindle (2) kitekintő (36) kölyöktomi (4) könyv (15) kovácsgusztáv (6) kritikarólunk (2) laza (2) lázadás (16) love (6) maggoth (1) megtörők (1) mezőgazdaság (3) minisorozat (10) morgolódó (3) munka (6) nemfikció (36) novella (9) őkisátkerültek (3) ómagyarország lángokban (78) ÓML2 (12) ómr1 (4) operation iulia (4) palyazat (4) passer (1) polgárőr (10) politika (6) promó (1) r!t (1) rajz (1) rendőr (9) repülő (4) róma (16) rómaikövetség (18) sacco (4) sport (1) sütőbalázs (4) szavazás (4) szentendre (5) szerepjáték (6) szereplők (1) szerzők (11) szinfalmögé (1) szkíták (3) szs (34) t1gris (25) találkozó (4) tát (2) távközlés (3) technológia (6) teddybear (11) tekercsraktár (19) térkép (1) triumpathor (47) tudomány (1) uránsaga (8) vallás (12) védelemigazgatás (32) vegleg atkerulve (10) vers (1) videó (2) vigyazó szemetek (4) vinitor (25) vitezkapitany (21) wiki (9) zsidók (3) zsozsóbácsi (1) Címkefelhő

O'Shamma halott

2011.05.03. 21:24 | bz249 | 2 komment

Címkék: hirsarok

 Á.u. 35.

 

Ómagyar tengerészeti kommandó végzett a druida ellenállás vezéralakjával. A terrorista az Isztriai-hegyvidéken bujkált nem messze egy római kiképzőtábortól. Ujjlenyomatok alapján azonosították O’Shammat, a testet kelta szokás szerint elégették. Spontán népünnepély Pilisvörösváron. A Nemzeti Párt népszerűsége rég látott magasságokba emelkedhet. A Druida Ellenállás válaszcsapást helyezett kilátásba. A kétkedés hangjai.

 

Délután három órakor az Antiügyi Minisztérium hivatalos sajtótájékoztatón is megerősítette a kora reggel kiszivárgott hírt, miszerint Balatoni O’Shamma a druida ellenállás szellemi vezére (lásd keretes írásunkat) halott. A körözött terrorista, akit kormányzati források rendre Ómagyarország első számú közellenségének neveztek a vitatott hova tartartozású Isztriai-félsziget hegyvidéki részén rejtőzködött egy hatalmas méretű villában, nem messze egy római kiképzőtábortól. Információink szerint a helybeliek egyáltalán nem gyanították, hogy ilyen híres személy a villa tulajdonosa, ugyanis az anti birodalmak előkelőitől egyáltalán nem szokatlan ez a fajta elzárkózó életvitel.

A terrorista-vezér a hírek szerint csak minimális kapcsolatot tartott a külvilággal, hírhedt kazettaüzeneteit valószínűleg az élelmiszerszállítmányokkal juttathatta ki. Az ómagyar hatóságok valószínűleg egy Balatoni környezetébe beépült ügynök, vagy a druidavezért a fejpénz csábítására feldobó embere révén szerezhettek tudomást a villáról.

Az akciót a Tengerészgyalogság különleges egysége hajtotta végre légideszant művelet keretében, az Antiügyi Minisztérium tájékoztatása szerint a menetrendszerinti Fiume-Esztergom léghajó tett egy kisebb kitérőt a félsziget felett (szerk: ez az Adria környékének szélviszonyai miatt egyáltalán nem számít meglepőnek). Az ómagyar erők nem szenvedtek veszteségeket, noha a druidavezért gépfegyverekkel is felszerelt testőrök is védték. Balatonival fejlövés végzett. A terroristát a hatóságok az ujjlenyomata alapján minden kétséget kizáróan azonosították, a testet ezután kelta szokás szerint elégették.

 

***

 

Pilisvörösváron, ahol a druidák Ómagyarország történetének legsúlyosabb támadást hajtották végre a helyi piacon Á.u. 28-ban, spontán népünnepély tört ki a bűnöző halálhírének bejelentésére. A helyi italmérés egyet fizet kettőt kap akciót hirdetett O’Shamma megölésének örömére.

Esztergomban is több százan vonultak a Mártírok emlékművéhez, ahol a Himnuszt és hazafias dalokat énekeltek valamint az idős Albert elnököt éltették.

 

***

 

Szakértők véleménye szerint a Nemzeti Párt népszerűsége a bejelentés hatására jelentős növekedésnek indulhat, különösen az Átkerült Területeken. Ugyanis a sikeres terjeszkedési politikának köszönhetően a frontok már évtizedek óta az Átkerült Területektől távol húzódnak, így az ott élők a huszadik század kényelmét és biztonságát érezhetik maguk körül melyre a legnagyobb fenyegetést a druida ellenálláshoz hasonló terrorcsoportok jelentik. A terroristavezér likvidálásával Albert elnök pártja számára az abszolút többség elnyerése is lehetségessé vált a jövő tavaszi válaszásásokon.

 

 

***

 

Nevük elhallgatását kérő ellenzéki források több momentumot is gyanúsnak találtak O’Shamma állítólagos halála ügyében és a kormánypárt politikai manipulációjának minősítették az eseményeket. Forrásunk elmondása szerint köztudott tény volt, hogy Balatoni súlyos szívproblémákkal küzdött és így a római megszállás alatt álló Isztriában aligha húzhatta ki éveken keresztül. A kormány titkolózása és a holtest sietős megsemmisítése is azt látszik alátámasztani, hogy a megölt férfi semmi esetre sem lehetett az ismert terroristavezér, aki szerinte már évek óta halott.

 

***

 

Több sajtóorgánumot és kormányzati szervet is felhívott egy ismeretlen férfi, aki a druida ellenállás nevében szörnyű megtorlást helyezett kilátásba Balatoni O’Shamma meggyilkolása miatt. Rendőrségi források szerint a nap végén őrizetbe vették K. Liam almásfüzitői férfit, azonban csupán közveszéllyel való riogatás ügyében bírságolták meg. Almásfüzitői kollégánk szerint K Liam városszerte ismert alkoholista és telefonbetyár.

 


 

Ki volt Balatoni O’Shamma?

 

Brennus király seregének megsemmisítése után az Ómagyar Honvédség lényegében az egész Dunántúlt megszerezte ezáltal jelentős méretű, szervezetlen kelta népességet szerezve. Lényegében itt vált az emancipáció kísérletből gyakorlattá. Az ómagyar hatóságok ebben az időben nagy reményeket fűztek a kelta kulturális elitnek számító druidák bevonására és általános vélekedés volt, hogy a druida segítség jelentősen meggyorsíthatja a kelták emancipációját.

Balatoni O’Shamma, mint fiatal, ám tehetséges druidatanonc került be az emancipációs programba, sőt Á.u. 7-ben a kelta segédcsapatok megszervezésekor O’Shammát is felvették a honvédség kötelékébe. Ezek a kelta segédcsapatokat a szkíták elleni háborúban tervezték bevetni, mint könnyű segéderő (a Duna-Tisza közében ekkor már zajlott a telepedési program, melyben több dunántúli kelta családot is bevontak). A kelta segéderők harcértéke a várakozásokkal ellentétben meglehetőse csekélynek bizonyult, a kelta felderítők a számukra ismeretlen alföldi terepen még az ómagyar sorkatonák hatékonyságát sem érték el. Sőt fegyelmezetlenségük és vadságuk kifejezetten károsnak bizonyult az ómagyar pacifikáció szempontjából. Több korabeli jelentés említi a kelta harcosok fosztogatásait és kegyetlenkedését (olyan célpontok ellen, amelyeket nem megtörésre jelöltek ki).

Ez a hadjárat vált végül az ómagyar-druida szakítás egyik okává, ugyanis a Jarosik István főhadnagy vezette ómagyar lövészszázad megakadályozta egy szkíta törzsfő druida szertartás keretében végrehajtott eleven elégetését. Az incidens során öt kelta segédkatona és a druida is életét vesztette. A kelták hivatalos panasszal éltek a dandárparancsnokságnál, azonban Jarosik ellen még eljárást sem indítottak. Erre válaszul a druidák és több tucat kelta harcos dezártált, köztük Balatoni is.

A druida ellenállás megszerveződését homály fedi, azonban Á.u. 11-ben már biztosan létezett a mozgalom, mely éppen Jarosik István százados meggyilkolásával hívta fel magára a figyelmet. Balatoni O’Shammáról először a Kesztölc-Dorog autóbusz elleni kézigránátos támadáskor hallott a szélesebb közönség, azonban igazán hírhedtté a Pilisvörösvári véres csütörtök révén vált, amikor Á.u. 28 májusában hívei egy összehangolt akció keretében egy utasokkal teli autóbusszal hajtottak bele a tavaszt köszöntő ünnepségbe. Az akcióban hatvanan veszítették életüket.

A támadások hatására az autóbusz, mozdony valamint tehergépkocsivezetőket nemzetbiztonsági szűrésnek vetették alá.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://omagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr762875593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2011.05.04. 07:11:40

A druida ellenállás egy másik oka az lehetett, hogy a nagy druida gyűlés már egy évvel az átkerülés után kiadta a fatvát az ómagyarokra:

hu.omagyar.wikia.com/wiki/Loire-menti_druida_gy%C5%B1l%C3%A9s

(Mert rájöttek, hogy nem azok az isteni lények, akinek első ijedtségükben hitték őket.)

Csak mivel a kelták nem igazán központosítottak, ez a felhívás vagy célba ért, vagy nem, vagy törődtek vele, vagy nem, de aki O'Shammához hasonlóan berágott az ómagyarokra, az remek ideológiai töltetet kapott a durvuláshoz.

drazsé 2011.05.06. 09:37:25

beteg :)

(csak félve teszem hozzá, hogy léghajós-UAV-os-pokoltüzes likvidálás? na-na-na? druida gyűlés úgyis éjszaka van, meg tűz is kell hozzá, a feladat adott :) )
süti beállítások módosítása