Innen indult

2008. október 25-én Komárom-Esztergom megye egy része arra ébred, hogy az ókori Kárpát-medence veszi körül őket. A blog szerzői a múltba sodródva próbálnak élni és túlélni. Levél nekik: atkerulesKUKACgmail.com

Olvasnivaló

Kommentek

Web II



free counters


Címkék

2évad (64) 6evesOM (3) Á.u. 50-es szkíta felkelés (6) airport280bc (3) albertizmus (5) alexandria (5) állat (11) angyali (3) anyagtudományi intézet (2) Anya választása (3) átkerülésnap (1) Áu20 (2) az átkerülés lovasai (38) balaton (1) beteg (11) brennus (4) bz (1) bz249 (36) cian (8) corpus (19) család (17) csentőfa (26) csentőfaitúszharc (4) csk260 (1) drazsé (2) druida (2) égbőlpottyantott (8) eomagyarorszag (5) esztergom (27) evadvaro (3) farkasrolandsaga (2) fegyver (39) fiume (9) fiumeévad (24) fórumposzt (4) franciák (1) gador (25) Galliaiháború (4) gellérthegy (10) ghery (31) gheryévad (9) háború (15) hajó (2) Halmai (6) hamilkar barkasz (1) Hannibál a kapun belül (11) harkaly (7) hellókarácsony (1) hirdetés (2) hírek (24) hirsarok (86) hirsarok au2 (7) horánszky (9) ibéria (2) iskola (8) Isztria (11) jatek (5) katonadolog (6) kelták (56) kindle (2) kitekintő (36) kölyöktomi (4) könyv (15) kovácsgusztáv (6) kritikarólunk (2) laza (2) lázadás (16) love (6) maggoth (1) megtörők (1) mezőgazdaság (3) minisorozat (10) morgolódó (3) munka (6) nemfikció (36) novella (9) őkisátkerültek (3) ómagyarország lángokban (78) ÓML2 (12) ómr1 (4) operation iulia (4) palyazat (4) passer (1) polgárőr (10) politika (6) promó (1) r!t (1) rajz (1) rendőr (9) repülő (4) róma (16) rómaikövetség (18) sacco (4) sport (1) sütőbalázs (4) szavazás (4) szentendre (5) szerepjáték (6) szereplők (1) szerzők (11) szinfalmögé (1) szkíták (3) szs (34) t1gris (25) találkozó (4) tát (2) távközlés (3) technológia (6) teddybear (11) tekercsraktár (19) térkép (1) triumpathor (47) tudomány (1) uránsaga (8) vallás (12) védelemigazgatás (32) vegleg atkerulve (10) vers (1) videó (2) vigyazó szemetek (4) vinitor (25) vitezkapitany (21) wiki (9) zsidók (3) zsozsóbácsi (1) Címkefelhő

Schobertet a saját fogadójában verték meg

2010.01.30. 10:09 | szs. | 3 komment

Címkék: szentendre hirsarok

Áu.5.

Schobert Norbertet péntek délután saját, szentendrei fogadójában bántalmazták. A fogadóban három (a szemtanúk szerint anti származású) férfi jelent meg, majd egy nem létező tartozás fejében pénzt követeltek tőle. Mikor Schobert visszautasította kérésüket, leütötték, a segítségére siető alkalmazottakat pedig a köpenyük alól előkapott harci baltákkal tartották távol, de egyiküknél állítólag pisztoly is volt. Az egykori fitnesszguru eszméletét vesztette, támadói távozása után alkalmazottjai kihívták a rendőrséget. Zsarolás valamint testi sértés miatt tett feljelentést. Schobertet ezután az esztergomi Vaszary Kolos kórházba szállították, ahol agyrázkódást diagnosztizáltak nála az orvosok, de saját felelősségére este már hazaengedték. "Erőszakos, undorító világban élünk, de igyekszem túl lenni rajta. Az Átkerülést is feldolgoztam, ezt is fel fogom" - mondta Schobert az ÓMR1 Miújság? című műsorában.

A Szentendrén élú Schobert családot is nehéz helyzetbe hozta az Átkerülés öt évvel ezelőtt, ingatlanaikon és hírnevükön kívül gyakorlatilag mindenüket elveszítették, de legendás kitartásukkal talpra tudtak állni az új helyzetben is. A szükségállapot során állami kezelésbe vett éttermüket két éve visszaigényelték és a kompenzációs segélyből átalakították. Habár a túlsúllyal küzdő emberek száma eléggé lecsökkent az Átkerülés után, az egészséges táplálkozás fontossága megmaradt és az Átkerülés előtt sikeres Update! program feltalálója az új helyzethez alkalmazkodva kifejlesztette a Backdate! filozófiát, amivel be kívánta bizonyítani, hogy az ókorba kerülve is lehet egészségesen étkezni. Ehhez korábbi tapasztalatai mellett emancipált, anti származású szakácsokkal és állítólag druidákkal is konzultált. Utóbbi csoportról azt nyilatkozta, hogy azután is megmaradt velük a munkakapcsolata, hogy a hivatalos ómagyar vezetéssel megromlott a viszonyuk és a korábban emancipációs területeken tevékenykedő druidák illegalitásba vonultak. Állítólag Schobert Laráról is ők vették le a rontást.

Az egykori éttermet fogadóvá alakították át, nem csak a helyi lakosságra, hanem a Dunán közlekedő hajósokra is alapozva a vendégforgalmat. "Divatos dolog nálunk étkezni és aki ad magára, néha betér hozzánk, főként az egyhangú folyami koszt után. Számos előkelő anti vendégünk is volt már, de rendezvényekre is szállítunk", nyilatkozta a Backdate! atyja. "Igazából gasztronómiai nagykövetek is vagyunk, az anti és a magyar konyha között közvetítünk, úgy, ahogy senki más."

A támadás hátteréről nem kívánt nyilatkozni, de azt kijelentette, hogy semmi titkolnivalója nincs. "Az antik között is vannak bűnözők, bár valószínűbbnek tartom, hogy ómagyarok bérelték fel őket, azt hitték, hogy meg tudnak félemlíteni és én majd tejelek nekik. Hát nem. Egyszer mindenkit meg lehet ütni, még Norbit is, de kössék fel a gatyájukat, ha ezt meg akarják ismételni. Nem félek tőlük."

Egy névtelen forrás szerint vallási oka lehetett a támadásnak, korábban egy anti vezető tiltakozott amiatt, hogy a Backdate! menüben felbukkant egy olyan étel, amit csak rituális célokra szabad fogyasztani, de hogy melyik ez az étel, az nem derült ki, és több nyilatkozat nem is született a témában. Mások szerint védelmi pénz vagy tartozás állhat a háttérben. A közrendvédelmi szervek gyors és hatékony eljárást ígérnek, ugyanakkor óvtak attól, hogy bárki is anti-ómagyar feszültség keltésére használja fel a sajnálatos eseményt. 

Innen ütöttek.

A bejegyzés trackback címe:

https://omagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr341714180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2010.01.30. 12:51:57

Backdate, de csak a hátsó traktusból. :) És az erdei bogyók is rettentő egészségesek, de legalábbis rettentőek.

jvizkeleti · http://mandiner.blog.hu/ 2010.02.04. 14:37:00

bz249:

Írtunk egy posztot az egyik multkori kommenteddel kapcsolatban a prokontrán. Ha van kedved gyere át és olvasd el.

prokontra.blog.hu/2010/02/04/strategiai
süti beállítások módosítása