Innen indult

2008. október 25-én Komárom-Esztergom megye egy része arra ébred, hogy az ókori Kárpát-medence veszi körül őket. A blog szerzői a múltba sodródva próbálnak élni és túlélni. Levél nekik: atkerulesKUKACgmail.com

Olvasnivaló

Kommentek

Web II



free counters


Címkék

2évad (64) 6evesOM (3) Á.u. 50-es szkíta felkelés (6) airport280bc (3) albertizmus (5) alexandria (5) állat (11) angyali (3) anyagtudományi intézet (2) Anya választása (3) átkerülésnap (1) Áu20 (2) az átkerülés lovasai (38) balaton (1) beteg (11) brennus (4) bz (1) bz249 (36) cian (8) corpus (19) család (17) csentőfa (26) csentőfaitúszharc (4) csk260 (1) drazsé (2) druida (2) égbőlpottyantott (8) eomagyarorszag (5) esztergom (27) evadvaro (3) farkasrolandsaga (2) fegyver (39) fiume (9) fiumeévad (24) fórumposzt (4) franciák (1) gador (25) Galliaiháború (4) gellérthegy (10) ghery (31) gheryévad (9) háború (15) hajó (2) Halmai (6) hamilkar barkasz (1) Hannibál a kapun belül (11) harkaly (7) hellókarácsony (1) hirdetés (2) hírek (24) hirsarok (86) hirsarok au2 (7) horánszky (9) ibéria (2) iskola (8) Isztria (11) jatek (5) katonadolog (6) kelták (56) kindle (2) kitekintő (36) kölyöktomi (4) könyv (15) kovácsgusztáv (6) kritikarólunk (2) laza (2) lázadás (16) love (6) maggoth (1) megtörők (1) mezőgazdaság (3) minisorozat (10) morgolódó (3) munka (6) nemfikció (36) novella (9) őkisátkerültek (3) ómagyarország lángokban (78) ÓML2 (12) ómr1 (4) operation iulia (4) palyazat (4) passer (1) polgárőr (10) politika (6) promó (1) r!t (1) rajz (1) rendőr (9) repülő (4) róma (16) rómaikövetség (18) sacco (4) sport (1) sütőbalázs (4) szavazás (4) szentendre (5) szerepjáték (6) szereplők (1) szerzők (11) szinfalmögé (1) szkíták (3) szs (34) t1gris (25) találkozó (4) tát (2) távközlés (3) technológia (6) teddybear (11) tekercsraktár (19) térkép (1) triumpathor (47) tudomány (1) uránsaga (8) vallás (12) védelemigazgatás (32) vegleg atkerulve (10) vers (1) videó (2) vigyazó szemetek (4) vinitor (25) vitezkapitany (21) wiki (9) zsidók (3) zsozsóbácsi (1) Címkefelhő

De hová tűnt Schwarz Jeremiás?

2009.12.01. 23:10 | szs. | 6 komment

Címkék: zsidók hirsarok

Áu. 33.

Rövidhír
 
A Tavaszi Híradó Kesztölcön tartott Tinódi-klubestjén egy érdekes hírt dobott be a köztudatba: a Felderítő Parancsnokság egyik közelebbről meg nem nevezett alosztályának magas rangú ügynöke immár második éve nem adott hírt magáról és felmerült a gyanú, hogy eltűnése nem ellenséges támadás vagy baleset, hanem dezertálás következménye. Az Ibériai-háború hírei mellett egy ügynök eltűnése ritkán kap kiemelt figyelmet, ez arra enged következtetni, hogy ha a hír igaz, a szóban forgó személy kiemelten fontos szereplő lehet az ómagyar szolgálatok számára. Hivatalos források nem kívánták kommentálni az értesülést, az előírásoknak megfelelően.
 
Egy mappa tartalma
 
A Tavaszi Híradó, forrását meg nem nevezve, a következő listát mutatta be az Egalista Párt által szervezett sajtótájékoztatón. A dokumentum hitelességét semmivel sem tudták alátámasztani. A listán az Időszennyezés Elleni Alosztály egyik középvezetőjének mappájában talált dokumentumok címei állnak, ilyen mappákat állítanak össze háttérként konkrét ügyekhez. A lista egy részlete:
 
- Egészségügyi feljegyzések a Ptolemaida dinasztiáról
 
- egzegézis és történelmi kritika Sába királynőjének bibliai ábrázolásáról
 
- Schwarz Jeremiás néhány cikke és beszéde, illetve laudációja, amit Vinitor Miklós olvasott fel a rabbi számára adományozott Ister-Granum érdemrend átadásakor. (Külpolitikai erőfeszítéseinek elismeréseiért kapta.)
 
- a Térképészeti Szolgálat által rajzolt politikai és mezőgazdasági térkép az Arab-félsziget déli részéről (átkerülés előtti Jemen)
 
- a „khat” növény leírása és története
 
- vázlatos útiterv egy kávécserje-szerző expedíció számára
 
A tervezett sajtótájékoztató botrányba fulladt: a rendőrség biztosítása mellett a Felderítő Parancsnokság belső rendészeti kommandója megszállta az épületet, gyakorlatilag minden bent talált iratot elkobzott, köztük az Egalista Párt belső anyagait és választási stratégiáját is. Az üggyel kapcsolatban már másnap felszólalt több egalista képviselő is a parlamentben, a demokráciával összeegyeztethetetlennek nevezve a barbár tettet. A parlament elnöke nem támogatta külön vizsgálóbizottság összehívását, lévén nem politikai, hanem egyszerű köztörvényes ügyről van szó. Ennek ellenére letartóztatásokról nem érkeztek hírek.
 
Schwarz Jeremiás
 
Az Átkerülés után alakult Ómagyar Zsidó Hitközség prominense, aki kulcsfontosságú szerepet játszott és játszik Ómagyarország és az anti zsidóság kapcsolatainak kiépülésében. A zsidó diaszpóra példaértékű kapcsolatokat ápol a Földközi-tenger térségében aktív ómagyar erőkkel, kereskedelmi és hírszerzési szempontból is fontos támaszt jelentenek. Kisebb mértékben Schwarz Jeremiás is szerepet játszott az Ómagyar-Egyiptomi barátsági szerződés létrejöttében. Schwarz Jeremiás, bár hivatalosan soha nem ismerték el, szinte biztosan a Kereskedelmi Hírszerzés ügynöke, de valószínű, hogy egyéb, a Felderítő Parancsnoksághoz köthető alosztálynak is dolgozik, külpolitikai és az ómagyar szolgálatokkal kapcsolatos széleskörű ismeretei egyedülállóak lehetnek.
Immár második éve, hogy nem látták sem ómagyar, sem protektorátusi területen. Az Ómagyar Zsidó Hitközség fontolgatja, hogy hivatalos bejelentést tesz az elűtnésével kapcsolatban, ezzel kényszerítve állásfoglalásra az illetékes hatóságokat.
 
Külpolitikai hírsarok
 
A Barátsági Szerződés ellenére Egyiptomban visszafordítottak egy ómagyar érdekeltségi körbe tartozó kereskedelmi bárkát, ami a Fáraók csatornáján a Vörös-tengerre tartott. A döntést nem indokolták, de a szűkszavú jelentés szerint a ptolemaida hivatalnokok kifejezetten ellenségesen léptek fel, ami szokatlannak számít ómagyarokkal és az általuk foglalkoztatott antikkal szemben. Az alexandriai nagykövet hivatalos beadványban érdeklődött a lépés okairól, egyszersmint tisztelettel emlékeztette az egyiptomi udvart a szerződés bizonyos pontjaira. 
A Flotta jelezte, hogy az Ibériai események és a Semlegességi Őrjárat miatt nem tud soron kívül komolyabb egységet küldeni Alexandriába.
 
....
 
Meg nem erősített és kétes hitelű anti források szerint Etiópia partjainál több összetűzés is lezajlott szábita, egyiptomi és egyéb, valószínűleg kalózkodással (is) foglalkozó hadi- és kereskedelmi hajók között. Az összecsapások oka és eredménye nem ismert. Mások arról számoltak be, hogy szábita hajók blokád alá vettek egy kikötővárost Arábia déli részén.
 
Az Antiügyi Minisztérium egyik tisztviselőjének névvel nem vállalt kommentárja
 
Felhívjuk minden kedves állampolgár figyelmét arra a tényre, hogy Ómagyarországról nézve az egyszerű állampolgár számára az anti világ eseményeinek kommentálása lehet, hogy izgalmas és mindenfajta merész, már-már konspiratív következtetések levonására csábít, de ennek ellenére csak rémhírek, vagy jobb esetben sületlenségek származhatnak belőlük. Kérnénk mindenkit, hogy saját jól felfogott érdekében, a különféle, nem mindig tiszta szándékú „hírforrások” álta elszórt hírmorzsákat kezeljék a helyükön, főleg, ha egy olyan bonyolult és összetett, csak hosszú évek elmélyült tanulmányaival megérthető dologgal kapcsolatosak, mint a biztonságos határainkon kívüli anti világ. 

A bejegyzés trackback címe:

https://omagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr531567701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teddybear01 2009.12.02. 02:15:32

Remek a novella!

Főleg a minisztériumi duma! Jó bő lére eresztve, hogy ne érdekeljen semmi, és fogd be a pofád!

Mint a mai politikusok.....

Szakyster 2009.12.02. 09:11:34

De úgy látom, Ómagyarországon minden második ember valamilyen ügynökséghez tartozik, vagy mint Politikus, vagy mint bürokrata, vagy mint ügynök, vagy mint fegyveres. Basszus, a Fűdeken van valaki...? :) Amúgy teljesen simán el tudom képzelni, hogy az átkerülés előtti hatalmas vízfej tömeg mindent megtesz, hogy átmentse magát az új világban is...

bz249 2009.12.02. 09:36:13

@Szakyster: ha megnezed az aktualis sajtot abban is mindenki celeb vagy politikus :)

Most gondold ezt a cimlapsztorit: Vad III Bela, kepesitett allatgondozo, ma reggel 3 orakor felkelt, megitta a jo reggelt palinkajat majd munkaba indult a Piliscsevi Vinitor Miklos Allami Gazdasagba, ahol disznokat etetett...

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.12.02. 09:53:18

Azért ezek a hangzatos nevű ügynökségek, alosztályok és egyebek nem mozgatnak ezres tömegeket, szóval marad ember a földekre is. A sok emancipált antiról nem is beszélve.

teddybear01 2009.12.02. 11:13:04

@Szakyster: Mondjuk a Térképészeti Szolgálat az elején úgy három-négy hozzáértőből, és talán egy tucat "fogd meg és vidd oda" szakmunkásból állhatott... de most már eltelt több mint harminc év!

A politikusok viszont nem változnak, csak a jelszavak! Ugyanolyan pofátlan hazug mind!

bz249 2009.12.02. 13:14:33

A legtobb ugynok meg tisztesseges polgari foglalkozast uzo tengeri rablo, rabszolgakereskedo... szoval csupa olyan ember, aki a munkajabol eredoen sokat utazik, de az engedelye fugg az allamtol, aki meg kert cserebe egy kis szivesseget.
süti beállítások módosítása