Innen indult

2008. október 25-én Komárom-Esztergom megye egy része arra ébred, hogy az ókori Kárpát-medence veszi körül őket. A blog szerzői a múltba sodródva próbálnak élni és túlélni. Levél nekik: atkerulesKUKACgmail.com

Olvasnivaló

Kommentek

Web II



free counters


Címkék

2évad (64) 6evesOM (3) Á.u. 50-es szkíta felkelés (6) airport280bc (3) albertizmus (5) alexandria (5) állat (11) angyali (3) anyagtudományi intézet (2) Anya választása (3) átkerülésnap (1) Áu20 (2) az átkerülés lovasai (38) balaton (1) beteg (11) brennus (4) bz (1) bz249 (36) cian (8) corpus (19) család (17) csentőfa (26) csentőfaitúszharc (4) csk260 (1) drazsé (2) druida (2) égbőlpottyantott (8) eomagyarorszag (5) esztergom (27) evadvaro (3) farkasrolandsaga (2) fegyver (39) fiume (9) fiumeévad (24) fórumposzt (4) franciák (1) gador (25) Galliaiháború (4) gellérthegy (10) ghery (31) gheryévad (9) háború (15) hajó (2) Halmai (6) hamilkar barkasz (1) Hannibál a kapun belül (11) harkaly (7) hellókarácsony (1) hirdetés (2) hírek (24) hirsarok (86) hirsarok au2 (7) horánszky (9) ibéria (2) iskola (8) Isztria (11) jatek (5) katonadolog (6) kelták (56) kindle (2) kitekintő (36) kölyöktomi (4) könyv (15) kovácsgusztáv (6) kritikarólunk (2) laza (2) lázadás (16) love (6) maggoth (1) megtörők (1) mezőgazdaság (3) minisorozat (10) morgolódó (3) munka (6) nemfikció (36) novella (9) őkisátkerültek (3) ómagyarország lángokban (78) ÓML2 (12) ómr1 (4) operation iulia (4) palyazat (4) passer (1) polgárőr (10) politika (6) promó (1) r!t (1) rajz (1) rendőr (9) repülő (4) róma (16) rómaikövetség (18) sacco (4) sport (1) sütőbalázs (4) szavazás (4) szentendre (5) szerepjáték (6) szereplők (1) szerzők (11) szinfalmögé (1) szkíták (3) szs (34) t1gris (25) találkozó (4) tát (2) távközlés (3) technológia (6) teddybear (11) tekercsraktár (19) térkép (1) triumpathor (47) tudomány (1) uránsaga (8) vallás (12) védelemigazgatás (32) vegleg atkerulve (10) vers (1) videó (2) vigyazó szemetek (4) vinitor (25) vitezkapitany (21) wiki (9) zsidók (3) zsozsóbácsi (1) Címkefelhő

A nők tiszta hülyék

2009.02.01. 18:00 | T1GRIS | 120 komment

Címkék: család love szentendre t1gris 2évad

Finoman biccentettem egyet a lábfejemmel, mire a mutató felugrott négyezerig, a gerincemen pedig azonnal fel-le kezdett futkosni a hideg. Annyi endorfin tolult az agyamba, hogy abban a pillanatban kedvem lett volna egy nagy darabot kiharapni a bőrkormányból, és boldogan elrágcsálni, de lehet, hogy fel tudtam volna falni az egész kocsit is. Ó, Istenem, hát ilyen érzés hazaérni! Komolyan mondom, az Alberttel kötött egyezség legjobb része ez volt. Hogy visszakaptam a kocsimat. Újabb gázfröccs, újabb hidegrázás. Persze az ablakot lehúztam, hogy jobban halljam a jellegzetes V8-as öblögetést – na, ha van egyetlen hibája az S5-ösnek, az ez: még a gyáritól eltérő kipufogóimmal is túl halk az utastérben. Ki a picsa vesz meg egy 4.2-es blokkal szerelt szörnyeteget, ha kényelmes, kulturált és halk luxusgördülésre vágyik, amikor azt akármelyik 8-10 millás középkategóriásban megkaphatja? Egy V8-as üvöltsön, mert az a természete. A harmadik gázfröccsnél ránéztem a középső kijelzőre és elmosolyodtam a pillanatnyi fogyasztás 90,2 l/100km-es értékén. Az egész MVB betérdelhet elém és testületileg leszophat. Toltam egy egyest, és elindultunk.

Talán nem volt meg az 5,1 másodperc 100-ig, mert a takarítatlan úton sok volt a nedves falevél – quattro ide vagy oda –, de azért a mellettem sápadó Téglás arcáról ítélve így is egész jó volt a gyorsulás.

Pilismarótnál és Dömösnél két-két EÁP-on haladtunk át. Ilyenkor Hunyadi százados – akinek Albert tábornok a gondjaira bízott – utasításait követve mindketten kiszálltunk a kocsiból, feltettük a kezünket, majd átadtam egy papírost, amin egy négyjegyű és egy hatjegyű kód szerepelt, az első szerintem valami (telefonos?) mellék lehetett, a másik pedig talán az én azonosítóm, mindenesetre ezekkel átlag fél percnyi rádiózás után továbbengedtek minket. A kavarás célja nyilván az volt, hogy ne legyen a birtokomban olyan meghatalmazás, amivel azután is szabadon mozoghatok, hogy ők már nem akarnák, valamint ezzel a módszerrel a mozgásomat is követni tudták. De kit zavart, tegyék csak.

A harmadik EÁP után saját hatáskörömben úgy döntöttem, hogy elhagyom a procedúra „kiszáll, kéz felemel”-részét, és már csak a lehúzott ablakon nyújtottam ki a cetlit. Így is működött. Hiába, ez az autó még mindig az az autó – látott már pár egyenruhást a lehúzott ablaknál alkudozni.

"a gép orra azonnal a kanyar középpontja felé mutatott, a hátsó kerekek pedig önfeledten sodródtak oldalra a fagyott leveleken"Doboshegy után, a lepencei strandnál természetesen a hegy felé fordítottam az Audi orrát. Naná; erre vágytam már legalább két hónapja. Földöntúli vigyor terült el az arcomon, kikapcsoltam az MP3-lejátszót, és négy kilométernyi unalmas hegynekfel után végre jött az első balos visszafordító. Hangos „jííháá” szakadt fel a torkomból, ahogy a perifériás látómezőmben láttam, hogy Téglás ujjai ráfonódnak az ajtó kapaszkodójára, ő eközben azt hadarta, hogy „bazmegbazmegBAZMEG!”. Barátomat nyilván zavarta egy kicsit, hogy a hajtűkanyar előtt 30 méterrel az autó sebessége még mindig jóval száz fölött van, de ezt most nem volt idő megvitatni. Visszapakoltam kettesbe, mire az Audi felhördült, és az első lökhárító szinte beleharapott az aszfaltba. Egy villámsebes balra-jobbra-balra kormánymozdulattal plusz némi fékkel kitettem jobb oldalra a kocsi farát, majd berántottam a kéziféket, erre a gép orra azonnal a kanyar középpontja felé mutatott, a hátsó kerekek pedig önfeledten sodródtak oldalra a fagyott leveleken. Az első kerekek azonban már a kanyar érintőjének irányába néztek, és ahogy kilinccsel előre körbefordultunk az alacsony kőkerítés körül, a 354 fegyelmezett paripa az első gázra azonnal egyenesbe húzta a kocsit.
És még vannak, akik azt állítják, hogy az élet nem kizárólag az ilyen pillanatokból áll. Dehogynem. A többiben csak vegetálsz.

Pilisszentlászlóig Téglás még négyszer akart azonnal meghalni, hogy a következő kanyart már ne kelljen megélnie, de aztán felértünk a tetőre, és onnantól már csendesen csordogáltunk le Szentedréig. Komputer szerinti átlagfogyasztás 25,4, nem is rossz. Igaz, most nem is nyomtam neki annyira.

A lefeléúton Téglás már beszélgetni is hajlandó volt.
– És neked milyen volt odabent? – kérdeztem.
– Sima. Egyedül akkor borítottak be, amikor a rabolt cuccosról kérdeztek. Azt mondtam nekik, te rejtetted el egyedül, mert nem bíztál bennem, és én nem tudom, hol van. Na, akkor felpakoltak rendesen.
– Végül elhitték?
– Fasztudja, egy idő után nem ütöttek tovább. Amúgy sem izmoztak nagyon, csak a szájuk járt inkább. Aszitték, ha percenként elmondják, hogy te mocskos cigány, attól nekem rossz lesz... Ááááá, fék, fék, FÉK!
(Itt még volt egy éles kanyar Szentendre előtt, ahol kicsit elengedtem magam.)
– Csentőfáról is kérdeztek?
– Ja. De azt el is mondtam.
– Nebasszfel. Elköptél mindent?
– Csak amit egyébként is tudtak. Meg utólag nem tökmindegy? Tutira vettem, hogy úgyse látjuk már egymást élve. Tényleg, amúgy tudod, hogy buktunk be?
– Gondolom, Marika csicsergett. A búcsúlevele elég részletes volt.
– Á, faszt, nekem az egyik desztó eldicsekedett vele. Nem ő volt. Lehet, hogy ő is feldobott volna, de végül nem ő énekelt.
– Krisztián?
– Ő sem. Mi néztük be a dolgot, csúnyán. A csávó azt mondta, lenyomozták a terepjárót, Tysonét, amivel Szivacsnak kellett volna tipliznie a balhé után. Miután őt leszedték, megtalálták a kocsit. Nyom nem volt benne, de megfuttatták a környékbeli szervizeknél, és az egyik kidobta. Tyson Esztergomba hordta a kocsit, és a számlákon megvolt a cím.
– A hülye seggfej. Számla, baszdmeg... Látod, csak a szopás van vele, ha az ember megjavul – nevettem a régi szép időkre gondolva.
– Ja, ja. A szimat azért roppant büszke volt rá, hogy milyen tengernyi sok eszük van. Onnantól meg figyelték a panziót, hátha virítunk. Gondolom, a te Audidat is lefigyelték.
– Na, ezt aztán nyomozhatták Belgrádig. Mindenesetre akkor ezek szerint kétszer basztuk el.
– Mér?
– Hát mert nem kellett volna szerinted kiszúrnunk, hogy szemeket telepítettek? – igyekeztem úgy megfogalmazni a kérdést, hogy ne túl sok szemrehányás legyen a hangsúlyomban.
– Én nemt’om, mi volt. Mikor megláttam az első kocsit, még messze a 11-esen, már beng!, kaptam is egy tarkóst puskával.
"nem szúrtuk ki a figyelőket, és ezért megfizettünk"Lehet, hogy így volt, sose tudom már meg. Szerintem egyszerűen csak mégsem voltunk annyira jók, mint amilyennek képzeltük magunkat, nem szúrtuk ki a figyelőket, és ezért megfizettünk. Valószínűbbnek tartom, hogy a zsaruk előbb jelentek meg, és Téglás azután akart lelépni, engem hátrahagyva, csak lekapcsolták.
– Van viszont egy jó hír is – folytatta. – Krisztiánról fingjuk sincs. Szentül hiszik, hogy akit Táton fellógattak, az ő volt, és mivel a másik kocsiban csak mi ketten voltunk, teljes a hiányzók létszáma.

Egy a gáz, hogy Krisztiánról nekünk sincs fingunk azóta. Plusz ott van vele Erika, és azt tudjuk, hogy nők meg tudják hülyíteni az embert. Egyedül az szól mellettünk, hogy amíg lapíthat, addig Krisztiánnak sem érdeke, hogy bárkinek is csacsogjon, és talán még az asszonyának is van annyi agya, hogy ezt felfogja. Bár, hülyeségeket beszélek, jöttem rá közben (hiába, a régi beidegződések, az első gondolatom még mindig a „ki mit tud”), hiszen azóta már minden kiderült. És meg is bocsáttatott – feltéve, hogy betartom az egyezség rám eső részét.

Az ám, az egyezség. Mióta elhoztak Alberttől, nem is nagyon gondoltam rá, csak arra, hogy hazamehetek. Természetesen csak összepakolni az akcióhoz szükséges felszerelést, max. 12 óra. (Szerintük – én meg majd eldöntöm jól, hogy mennyi lesz az valójában.) Morvai tábornoknak állítólag 30-40 embere maradt, és szétszórva még legalább négy vagy öt hasonló létszámú vagy akár népesebb egység, amelyek most délnyugat felé tartanak, az Alberthez hű katonák meg próbálják őket kisakkozni, a harcérintkezés felvétele nélkül. Katonákat nem kaptam az akcióhoz, csak gázolajat a terepjáróhoz, meg egy rádiót. Fegyverünk meg úgyis van elég, mondta vigyorgva Hunyadi százados az eligazítás végén. Egy kevéske lőszert azért csak kibuliztam. Magyarán szólva letolt gatyával mehetünk egy magas rangú tiszt megmerénylésére. Azért jó érzés, ha ennyire bíznak az ember képességeiben... Persze abban is van igazság, hogy Morvai most inkább volt fejvesztve menekülő száműzött, mint magas rangú tiszt.

"nyakamba ugrás és könnyes zokogás az volt"Megérkezésünk Szentendrére zajos volt és könnyektől sem mentes. Leparkoltam az autót Téglás háza előtt, és dudáltam – hadd lássák az utcában, hogy Nagy Ember tért haza. Reméltem, hogy Judy is itt lesz, és ebben nem is kellett csalódnom, mert ő rohant ki elsőként az ajtón (igaz, Szimi nem is ismerte ezt a kocsit). Nyakamba ugrás és könnyes zokogás az volt, de puszi nem, úgyhogy ebből nem sikerült megtudnom, hogy akkor most hányadán is állunk szerinte (mármint abból, hogy a számra ad puszit vagy az arcomra). Én meg valahogy nem akartam dűlőre vinni a dolgot, meg egyébként is remegett egy kicsit a gyomrom, bár elvileg nekem kellene kezdeményeznem, hiszen én szakítottam vele, de... á, a picsába vele, még gondolkodni sem szeretek ilyesmin. Szerencsére Szimit is üdvözölnöm kellett, így nem volt gáz, hogy toporogtam, mint egy fasz.

Ha volt ünnepélyes pillanata a hazaérkezésnek, az az volt, amikor Téglás és én végre rágyújtottunk. Én igazán nem dohányzom sokat – mármint hagyományos cigit –, vannak napok, hogy egyáltalán nem jut eszembe, de ez most kurvajól esett. Sok minden benne volt abban az első, lassan kieresztett füstfelhőben... A lányok szemlátomást nem nagyon dézsmálták meg a dohánykészletet, Szimi egyébként sem szívta, csak Judy. Igaz, akkora stóc volt egymásra dobozolva, hogy nem is biztos, hogy feltűnt volna akármekkora dézsmálás. (Hozzáteszem, ez a készlet nem Csentőfáról származott, hanem Luí és Téglás korai zsenijét bizonyította. Még az átkerülés másnapján – mielőtt a szentendrei torlasznál benzint kommunizáltak volna – felnyomták a solymári Madaras Teszkót, és főleg ilyen könnyen csereberélhető dolgokat hoztak el. Szerencséjük volt, hogy megelőzték a katonákat; no és persze a helyi lakosokat. A készletnek Téglás csak kisebbik részét szánta saját fogyasztásra, a nagyobbikra egyfajta kereskedelmi alapként gondolt.)

Következett a mesedélután, ahol a lányok megtudták a december végi eltűnésünk okát, magyarázatot kaptak a kidekorált képünkre, és az Albert tábornok által nekünk szánt fényes jövőbe is bepillantást nyertek, vagyis, hogy hamarosan a határon túl fogunk felfedezőset játszani és keltákat mózesre tanítani. Mármint, ha előtte elég ügyesek vagyunk, de erről, azaz Morvai tábornok vérbe fojtásáról értelemszerűen egyikünk sem tett említést.

Próbáltam olvasni Judy reakcióit, miközben felváltva meséltünk Téglással, és különösen kíváncsi voltam, hogy fogadja ez utóbbi bejelentést. Úgy tűnt, őszintén és leplezetlenül örül a visszatérésemnek, az érintések gyakorisága is erre utalt, és a kelta expedíciós hírre is épp annyira lombozódott le, mint ahogy arra számítottam. Mégsem volt százas valami vele kapcsolatban; egyfelől úgy tűnt, több életkedv van benne, másrészről pedig úgy, hogy több titok.

Röviddel később Judy felállt és kiment az erkélyre. Téglás épp lelkesedve mesélt Sziminek arról, hogy szerinte komoly katonának fogják előléptetni, és ha majd behódoltatunk valami kelta bohóckirályságot, akkor onnan ő kincsekkel megrakodva fog hazatérni. Letettem a vodkámat az asztalra, felálltam és Judy után indultam. A lány a korlátnak támaszkodva állt és szemlátomást fázott, mert reszketett, úgyhogy átöleltem hátulról, és megpusziltam a fülét. Aztán megfordítottam és próbáltam megcsókolni, de Judy kifordult az ölelésemből, és azt mondta, „Légyszi, ne...”

Légyszi, ne???????

Ennek ellenére később beleegyezett, hogy átjöjjön velem Luíék lakásába, amíg összepakolok, és mivel másnap reggeli indulást tűztünk ki Téglással, ez azt jelentette, hogy ott is alszik. Baszki, ezt most csak én nem értem, vagy tényleg nincs benne logika?

"néztem Judy fenekét, amint felfelé lépdelt előttem a lépcsőkön"Néztem Judy fenekét, amint felfelé lépdelt előttem a lépcsőkön Luí lakása felé, és arra gondoltam, most azonnal masszává kéne kúrnom. Nyilván ő is pontosan tudta, mire gondolok, mert érzésem szerint még rá is mozgott csipőből. De akkor meg miafasz az a légyszi-ne, meg egyáltalán:
most mi a picsa van?

Amikor csak harmadszorra sikerült beletalálnom a kulccsal a zárba, akkor eldöntöttem, hogy na, bármit, de ezt tovább nem. Most kezdjek el gyomorfekélyt kapni egy nő miatt, amikor holnap már tábornokokra vadászom? Basszameg, mi lehet a legrosszabb, ami történhet – legfeljebb pofán vág. Na bumm. Úriember leszek, alszom a kanapén.

Most vagy soha. Egyetlen szó nélkül támasztottam Judyt a falhoz, amint beléptünk, és megcsókoltam. A villanykapcsolóig már nem jutottunk el, így Judy csak elejtette a táskáját abban az irányban, ahol az előszobaszekrényt sejtette (majdnem eltalálta), majd a nyakam köré fonta a karját, a derekam köré pedig a lábait, és szenvedélyesen tovább csókolóztunk. Igyekeztem úgy lehámozni róla a ruhát, hogy közben ne szakadjak el a szájától – ő hámozásban jóval hatékonyabb volt, így a Hunyaditól kapott katonai ingen nem maradt gomb. Egy mozdulattal lesepertem a szekrényről minden mást, amit a táska nem vert le, és felemeltem rá a formás popsit. Hurrá – Judy nem volt frissen borotválva. Ami nem kevesebbet jelent, mint hogy feltehetően nincs idegen hím a látókörben (a légyszi-ne után nyilván ez is megfordult a fejemben).

Az előszoba után a hálószoba következett, azután kicsivel később a fürdőszoba, majd újra a hálószoba. Ha jól idézem vissza, akkor az egész éjszaka alatt egyetlen mondat hangzott el – mármint a nyomdafestéket nem tűrőeket leszámítva –, mégpedig Judy szájából:
– Az ókorban még nem élveztem ekkorát – mondta, majd egy perccel később már aludt is.

Álmomban valami kamionban utaztam, az üres raktérben egy rögtönzött parancsnoki központ volt berendezve, és egy baszott nagy térképasztalt ültünk körbe sok fejessel, akiknek egyáltalán nem volt arcuk. Mind a JNA egyenruháit viseltük. Az asztalon a kamion mozgásától össze-vissza lögybölődtek a poharakban a márkás italok, és az egyik arctalan fejes arról beszélt, hogy az elfoglalt ellenséges területeken meg kell teremtenünk az etnikai túlsúlyt. El kell űznünk vagy meg kell ölnünk minden keltát, az elfoglalt városokba pedig magyarokat kell telepítenünk. Ennek érdekében szabadon lőhetünk minden épületre, ami a keltákat a városaikhoz köti, iskolára, templomra, kórházra. Ezután Marko szólalt meg, akit eddig nem is vettem észre, pedig az asztal túloldalán ült velem szemben. Megköszönte az italt az egyik félmeztelen lánynak, aki az asztalnál szolgált fel. Észrevettem, hogy a kamionban odébb más asztalok is állnak, rulett-, blackjack- és pókerasztalok, persze ez már nem lehetett a kamionban, mert ahhoz túl nagy volt a tér. Tesókám, mutass már be a hölgynek, basszájba, mondtam Markónak szerbül, aki erre odaintette a bringát és végigfektette az asztalon (ekkorra már a mi asztalunkon is zöld posztó volt térkép helyett), "tesókám, mutass már be a hölgynek, basszájba"aztán a csaj meztelen fenekén kihúzott egy széles utcát, és felém nyújtott egy összetekert bankjegyet. Felszippantottam a kokaint a ribanc hátsójáról, aztán éreztem, hogy tüsszentenem kell. A kurva életbe, ki ne tüsszentsd, ki ne tüsszentsd, bazmeg, gondoltam, de aztán mégis tüsszentettem. És felébredtem.

Még egyet tüsszentettem, és kinyitottam a szemem. Judy is felébredt, mivel a mellkasomon aludt, és a tüsszentéssel majdnem katapultáltam szegényt. A csinos test közelebb fonta magát hozzám, a lábaival átkulcsolta a jobb lábamat, és visszafúrta a fejét a vállgödrömbe, jelezve, hogy még aludna. Pillantásom a mellkasom szabadon levő bal oldalára tévedt, ahol négy párhuzamos piros vonal jelezte, hogy Judy még ókori körülmények között is lelkes híve a manikűrnek. Az órámra néztem, fél tíz múlt. Lassan indulnom kellene, "munka" van.

Kibontakoztam az ágy és Judy öleléséből, az asztalhoz léptem és előhúztam egy cigit. Mivel a lány is felült az ágyban, felé billentettem a doboz száját. Megrázta a fejét.
– Leszoktam.
– Nicsak. Egészséges életmód?
Megrántotta a vállát, amitől izgalmas rezgések futottak végig a kemény ciciken, és ásított egyet.
– Úgyis elfogy előbb-utóbb.
– Nyugi, bébi, amíg lőszer lesz, cigaretta is lesz. 7.62-es kaliber mind a kettő.

Kimentem a fürdőszobába megborotválkozni, közben a tükörből láttam, hogy Judy továbbra is az ágyban ül mozdulatlanul.

Ajaj, ez gondolkozik.

Kisvártatva bugyiban megjelent a fürdőszobaajtóban, és baromi komoly képet vágott.
– Figyelj, ha el kell mennetek a határokon túlra... én nem fogok veletek menni.

Na, bazmeg...

– Nyugi, ezt nem most azonnal kell eldöntened – válaszoltam. Egyébként meg nem értelek, egy hónappal ezelőtt még jöttél volna.
– Az akkor volt, most meg most van!
– Most mi bajod van? Tudod egyáltalán bazmeg, hogy mit akarsz?
– Nem! – felelte és kezébe temette az arcát.
– Azt látom. Csak azt nem értem, miért kell emellé hisztizni is. Senki sem kérte, hogy most dönts, higgadj le.
Judy az ajtóban egyik lábáról a másikra állt.
– Figyelj, én már továbbléptem...

Hűhűű, de kurvára nem tetszett ez a fennhagyott hangsúly a mondat végén... Elfordultam a mosdótól és a szemébe néztem.
– Egészen pontosan min léptél tovább...?
– Én most már Tomival vagyok.

Helló, Jim. A diszk öt másodpercen belül megsemmisíti önmagát. Öt... négy...

Két lépést tettem Judy felé.
– Neked hülye van a fejedben?? Mégis ki a faszom az a Tomi?!
– Tudom, hogy tudod, hogy kicsoda. A helyi VB-nél van.
– Nannee, ugye nem a kiscserkészről beszélsz? – az öklöm nyomán szaggatott szélű horpadás keletkezett az ajtóban. – És ugyan miért ne filézzem ki most azonnal azt a szarházi kis gecit?
– Mert megkérlek rá, hogy ne tedd!
– Te nem vagy normális, bazmeg...! Ezt mégis hogy gondoltad?! És... és akkor mi volt ez? – mutattam a még mindig kaotikus ágyra, de mutathattam volna a tornádó sújtotta előszobára is.
– Azt nem mondtam, hogy nem örültem neked, hogy viszontláttalak...
– Csak?
– Csak mostantól vigyáznom kell magamra.
– Vigyáznod kell magadra?? Mi a faszomat akar ez jelenteni? – ekkor már közvetlenül Judy előtt álltam. – Nagyon vigyázz, hogy mit mondasz.
– Te elmentél, és újra elmész! Én pedig nem mehetek veled a vadállatok közé. Itt, ha nem is egész nap, de már van áram, víz. Itt biztonság van.
– Sehol nincs biztonság! Ott van biztonság, ahol én vagyok! Te tényleg komolyan gondoltad, hogy az a pöcsfej fog megvédeni bármitől is? Akkor kezdje azzal, hogy megvédi magát tőlem!
– Te nem érted! Nem csak engem kell megvédeni.
– Naná, hogy nem értem, baszdmeg, mert hülyeségeket beszélsz! Egy kurva szavadat sem értem! Mi a franc ütött beléd?

Ó, ne már, csak könnyeket ne! Még a végén nem foglak megütni, pedig már nagyon szeretnélek.

– Terhes vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://omagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr52914014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T1GRIS 2009.02.02. 15:49:17

December 26-án mentünk Téglással Búbánatvölgybe. Addig a kiscsávóval nem volt semmi (Téglás szerint, de hát Judy ott lakott velük, miután kivágtam, úgyhogy csak tudná, ha sokat járt volna el hazulról). Az utána következő időszakról meg nem sokat tudok - majd ki kell faggatnom Szimit, ha hazajöttünk a túráról - de szerintem időben nem jön ki. Valószínűleg Judy is csak nemrég óta tudja, talán épp akkor fűzte szorosabbra a szálakat Rómeóval.

bz249 2009.02.02. 16:04:33

@T1GRIS: ja és ráadásul a helyzetből eredően az adekvát intézkedés (Judy lepuffantása) sem foganatosítható... szóval kemény idők.

T1GRIS 2009.02.02. 16:18:13

Judy lepuffantása...? Hát, az a baj, hogy ha valaki már "falakon belül" van érzelmileg, azokkal szemben már nehezebben tudom hozni a szokásos Tigrisformát. Nézd meg, még csak meg se ütöttem, tiszta gáz vagyok... :))
Tri meg is jegyezte, hogy túl elnéző vagyok Judyval, de hát ez van.

Angyali 2009.02.03. 01:33:43

Tigris, te nem védekezel, ha prostival vagy?!:)

Szakyster 2009.02.03. 05:51:12

Angyali: mindeki tudja, hogy a védekezés a nő dolga :)

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.03. 09:46:55

Judy védekezett, de T1gris erősebb volt. :)

T1GRIS 2009.02.03. 12:54:18

Angyali, amíg prosti volt, addig védekeztem, aztán szép fokozatosan elmaradt.

T1GRIS 2009.02.03. 14:06:53

Ja, és aki pedig a szexuális úton terjedő betegségeket hozná fel, azoknak egy adalék: a profik mindig is jobban vigyáztak az ilyesmire, és szűrésre is gyakrabban járnak, mint az egyszerű háziasszonyok, akik ugyanúgy benne vannak mindenben, mint a profik, csak bíznak a vakszerencséjükben. :)

renhoekmail 2009.02.06. 13:07:06

hali, ez igaz történet? vagy kitalált?
mert kurvajó :D

T1GRIS 2009.02.06. 14:34:03

Mint az a blog csomagolásán is olvasható: "Figyelem, nyomokban igazságot is tartalmazhat." :)

Ön új olvasó, ha jól tévedek... (Üdv a blogon, ha így van)

bz249 2009.02.06. 15:30:17

@T1GRIS: pl. az Audi valóban gyárt autókat (tényleg ez nem reklám itten)? vagy ennél azért több is? :D

T1GRIS 2009.02.06. 16:36:00

De, reklám. És remélem is, hogy a hazai márkaképviselet ráharap.
Azért biztos ami biztos, az épp készülő postban már a Touareget fényezem, mert ugyebár több vasat kell a túszban tartani.

Angyali 2009.02.07. 16:57:18

@T1GRIS: @T1GRIS: Látom, nem tanították meg neked rendesen, hogy nem csak a betegségek miatt kell védekezni. Biológiából egyes, leülhetsz, fiam.:P

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.07. 22:05:24

Böcsülettel végigolvastam Tigris a posztot, és vártam hol derül ki valami arról, hogy a "nők tiszta hülyék", elvégre ezt egy igéretnek tekintettem, de nem találtam a részt...

Véletlen lemaradt?

Értesíts!

oá-oá

T1GRIS 2009.02.07. 22:49:56

Ne haragudj, de meg kell fogalmaznom a gyanúmat...
Te nő vagy.

:D

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.07. 22:59:28

@T1GRIS:

Najó, de még mindig nem látom a címben igért részt.

TIGRIS!

You are not off the hook yet, babe!

T1GRIS 2009.02.07. 23:13:19

Bátorkodom megfogni a dolog könnyebbik végét, és inkább átírom a post címét "A víz nedves"-re. :)
Ehhez még meg kell várnom szs engedélyét, addig a türelmedet kérem. :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.07. 23:18:06

@T1GRIS:

Ha nem kapnál engedélyt, akkor javaslom a
"már a régi görögök is ismerték a sót" címet...

(de ki az a szs? titok?)

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.07. 23:24:23

T1gris: Engedély megtagadva. Már bekészítettem a popcornt, nem úszod meg egy címátírással, tessék felvenni a kesztyűt!

Ja, és én vagyok szs ;)

T1GRIS 2009.02.07. 23:26:30

Á, csak egy helyi lúzer, és nagyon önbizalomhiányos, ezért kitaláltuk, hogy mindenre tőle kérünk engedélyt, ettől látszólag kiegyensúlyozott.
:D

T1GRIS 2009.02.07. 23:27:49

Na, látod, oá, most lekéstem...

Nemá, most tényleg meg kell indokolnom, hogy mitől hülyék a nők? :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.07. 23:37:46

@T1GRIS:

természetesen nem kell megindokolnod, csak reménykedtem valami zaftos részben, mely bevilágítja a címet, az eget és a földet, és amitől egyúttal meg is világosodom,

tudod a remény hal meg utoljára...

de annak elötte még elmegyek párszor alukálni,

jóccakát,

óá-óá

T1GRIS 2009.02.08. 00:05:40

Huhh, köszönöm! Gyökér módon kinyilatkoztatni sokkal jobban szeretek, mint indokolni. :)
Neked is jó éjt!

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2009.02.08. 01:54:18

Ez a blogosdi kezd egyre érdekesebbé válni. Olyan tigrisről tigrisre ütemben...:DD

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.08. 08:37:54

Igazából itt nem a cím valóságtartalmát kellenne indokolni, hanem a cím és a bejegyzés finom szálakkal átszőtt viszonyát, vagyis miként illusztrálja a szöveg a címét. Szerintem benne van vastagon, de én csak egy helyi lúzer vagyok. :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.08. 09:48:40

@szs.:

Na de kérem szépen, a szöveg pont a másik nem gyalázatos szellemi és lelki állapotáról szól "vastagon", a történetben a nő teljesen higgadtan, józanul és felelősségteljesen áll helyzet magaslatán.

csivit, csivit

oá-oá

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.08. 10:32:23

Viszont ez egy E/1-es szöveg, vagyis szubjektív nézőpont, ami értelemszerűen az elbeszélő közismerten torz világképét közvetíti, te viszont a saját értelmezésedet kéred számon rajta. Ez a kettő még a végtelenben sem fog találkozni. ;) (Viszont az E/1 nem jelenti azt, hogy egyet kell érteni vele, csak van egy plusz íze az álláspontunk kialakításának, mert egy másik ember szemével is látjuk a dolgokat.)
De T1gris majd kijavít. :)

T1GRIS 2009.02.08. 10:38:42

Na látod, hogy érted te! Pontosan erről szól a post.
Ha szem elől tévesztjük az alapvető különbségeket, és a saját értékrendünk szerinti logikai sémát próbálunk illeszteni a másik nem képviselőjére, ami alól persze az illető tettei minduntalan kilógnak majd, és ezt a szakadékot nem hidalja át kommunikációs híd vagy legalább minimális empátia, abból csakis olyan általánosító - és ezáltal törvényszerűen hibás - megállapítások születhetnek, mint a nők tiszta hülyék, vagy hogy minden pasi önző geci.

Namármost, ha olvastad eddig Tigris kalandjait, akkor nagyjából sejted, hogy két dolgot nem várhatsz el tőle reálisan: érdemi kommunikációt és empátiát. Tehát Judy tetteire (amik szerinted józanok, higgadtak és felelősségteljesek... hát, khm...:) az ő olvasatában egyetlen magyarázat marad: a nők tiszta hülyék.

T1GRIS 2009.02.08. 10:40:12

Ó, szs ismét közénk írt, de bizony mondom, jól beszél a srác! ;)

T1GRIS 2009.02.08. 10:44:02

Ja, nem, mégsem teljesen:
"Viszont ez egy E/1-es szöveg, vagyis szubjektív nézőpont, ami értelemszerűen az elbeszélő közismerten torz világképét közvetíti,"
- Hé! Nem az elbeszélő világképe torz! A karakteréé! :P
Van fogalmatok róla, milyen nehéz az én rózsaillatú, mindent befogadó és maximálisan empatikus lelkemmel Tigrist írni??? :DD

bz249 2009.02.08. 10:56:10

@szs.: miért is torz T1 világképe? Már ugye azt leszámítva, hogy sikeresség-mutatója meglehetősen alacsony és ezért némi disszonancia van az önképe és a valóság között, amit az erőszak túlzott alkalmazásával igyekszik megszüntetni? De szerintem Morvai kilövése majdcsak aktiválja az önjutalmazás és öröm központokat. :)

Ha már csokit nem lehet kapni ugyanebből a célból.

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.08. 11:05:14

Ezt T1grissel beszéld meg, most mondta fentebb, hogy torz. :)

bz249 2009.02.08. 11:37:35

@szs.: @T1GRIS: mindketten előítéletesek vagytok, azért mert valaki nem olyan, mint az unalmas többség már egyből torz a világképe. :D

(hmmm most Tigrist védem Tigristől? inkább abba is hagyom... ellenben most már tényleg összejöhetne valami kedvenc ragadozónknak)

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.08. 12:14:28

Egy gyerek már összejött, mi kell még? :)

T1GRIS 2009.02.08. 15:15:42

Ezeknek? Vér meg kiontott belek. :P

Szakyster 2009.02.08. 21:14:55

Lehet, hogy a hölgy húdenagyon logikus volt, de az én szememben, ha egy nő "ellopja" az (ex)pasija fiát, az az egyik legnagyobb szemétségek egyike :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.08. 21:53:52

Ha jól értem a férfi a vadonba akar menni harcolni, bunyózni, lődözni, szóval olyan helyre, amit mintha nem csecsemők túlélésére találtak volna ki.

She wants to stay put.

A nő biztonságot választja, olyan körülényeket, ahol megszülheti és felnevelheti a gyereket, ha követem a történetet.

Ennyit a női logikáról. De ellopni?
Egy gyereket, akit kihord, a saját testéből táplálja és megszüli, nem lophat el senkitől: contradiction in term.

De azt sem hallottuk nagyon, hogy a főhős, aki apukája a gyermeknek olyan nagyon hajlandó lenne lemondani a kölyökért erről arról.

bz249 2009.02.08. 22:06:36

@oázis: a főhős a poszt végén tudja meg, hogy kedvese a gyermekét hordja az őneki a szívenek alatta... utána vágókép és reklám.

Nem ismerjük a nagymacska nevű úr reakcióját. :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.08. 22:13:55

@bz249:

úgy vettem le, hogy a nő nem nagyon hitte, hogy még egyszer az életben látja gyermekének apukáját, ezért a körülményekhez képesti legjobb döntést hozta...

bz249 2009.02.08. 22:26:56

@oázis: nos igen, ha apjuk a siralomházban van, akkor van valami alapja annak, ha az asszony más megoldást keres a gyermek jövőjének biztosítására

Szakyster 2009.02.09. 09:18:32

oázis: "Egy gyereket, akit kihord, a saját testéből táplálja és megszüli"

Ettől még a gyerekben max 51% tulajdonrésze van.

bz249 2009.02.09. 09:35:39

@Szakyster: az már minősített többség, szóval mint főrészvényes simán eldöntheti a válla...* izé a gyermek további fejlődését.

Az a kérdés, hogy a terhességi időszak az feltőkésítésnek (és ekkor jogos a magasabb anyai tulajdonrész) vagy egyszerű hitelnyújtásnak tekinthető.

*egy pályázat kitöltése közben tudtam meg, hogy 1982-es alapítású, természetes személy gazdálkodási formában üzemelő konzorcium vagyok, melynek aláírási jogát én gyakorlom (mint cégvezető). Szóval a hatályos törvényeink szerint a kistigrisről simán lehet a céges ügymenet alapján dönteni :D

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.09. 10:10:39

Oké fiúk, hagylak titeket kibontakozni tulajdonrészetekben, a világért sem szeretném ezt a sztorit elnavigálni eredeti konzorciumi küldetésétől, ezért engedelmetekkel visszavonulok, és továbbra is igyekszem bízni Buddhában, hogy talán megpillantjátok a legmélyeteken, és megvilágol benneteket, illetve szükség esetére szárazon tartom a puskaporom...

oá-oá

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.09. 10:18:42

Oázis, azért nem csak T1grisek vannak ebben a sztoriban, sőt, ő igazából eléggé kilóg ezzel a hímsoviniszta megközelítésével, nézd meg pl. Triumphatort, hogy milyen szépen játszik a női nemmel való kapcsolat húrjain, átívelve korokat és kultúrákat, hogy Gador romantikus énjéről már ne is beszéljek. :)

bz249 2009.02.09. 10:21:27

@szs.: Gherryt miért hagytad ki? Valamilyen személyes ellenszenv kapcsán... mert ok, hogy elf, azoknak meg köztudottan nincs neme. De ezt Shanna meg Kati nem vette észre. :)

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.09. 10:22:19

Ghery csak a szekszre gondol, nem akartam rontani az összképet. :)

bz249 2009.02.09. 10:23:26

@oázis: ne vedd már fel, hogy egy csapat agyatlan hüje saját sikertelen életének fájdalmait enyhítendő hüjeségeket beszél.

T1GRIS 2009.02.09. 17:59:57

oá, néhány adalék a könnyebb megértéshez:
- Tigg csak a post végén szerez tudomást a terhességről, addig az ő olvasatában Judy következetlenül viselkedik (tudom, szerinted meg józanul és felelősségteljesen :)
- Az utolsó mondatnak direkt az a szerepe, hogy legyen egy kis "áhá, így már érthetőbb!"-hatás
- és még ha ezáltal indokolhatóbbá is válik Judy viselkedése; ez a történet nem Judy története, hanem Tigrisé.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.09. 18:22:00

"ez a történet nem Judy története, hanem Tigrisé."

Micsoda Pech!

Akkor persze hagyjuk nyugodtan Judy-t veszni!

Bár tigrisek közt cinkes, aki néma.

(ez nem azt jelenti, hogy számíthattok a jövőben a kritikai munkásságomra, mert nekem is van egy életem, amit munkával szoktam finanszírozni)

csók,
és oá-oá...

ps:
láttátok hogy mit csináltak a kistigrisek az én blogomon? Igaz, ez már legalább 10 napja volt...

szexmanifesto.blog.hu/2009/01/31/az_istenek_egesz_serege_volt_tanuja_annak_ahogy_kiittuk_kinyaltuk_kiszoptuk_egymasbol_a_mannat_mind_

T1GRIS 2009.02.09. 18:39:29

Szs, légy oly drága, pattints már fel egy szavazást, hogy megszondáztassuk a nyájas olvasókat, szeretnék-e, hogy a következő postomat ebben az irodalmi stílusban írjam meg?
:DDDDD

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.09. 18:53:48

Uh, oázis, legközelebb egy 18+-os emblémát azért tegyél oda a linked elé, ha megoldható. :)

T1gris: elsüllyedőfélben poszthoz nem látom értelmét szavazásnak, de az újhoz szívesen. De megírhatod ebben az irodalmi stílusban is felőlem, csak akkor oázissal konzultálj a publikálásáról. ;)

(Izé, egy párhuzamos szál arrafelé Judy szemszögéből? Hm? )

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.09. 18:59:14

Ez 18+ os blogbejegyzés?

Hát hol éltem én eddig?
Miért nem tudom ezt magamtól is?

De mondjuk marketing szempontból abszolút igazad van, ha kiteszek egy ilyen 18+ jelet biztos gyűlni fognak kis blogomra szürcsölni éjjel a vadak...

DE HOGY KELL AZT KITENNI?
mint blogomból is látszik majdnem teljesen analfabéta vagyok.

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.09. 19:03:35

Odaraksz elé egy ilyet: (18+)

Vannak kiskorú egyének is az olvasóink között, egyből rácuppannak, simán megéri. És a helyi lúzer is megnyugszik, hogy azért még mindig sikerült prűdnek maradnia. ;)

bz249 2009.02.09. 22:34:25

A manna az nem szilárd halmazállapotú? Legalábbis mintha ez rémlene az Ótestamentumból... ha ez helyes információ, akkor viszont nem folyhat (kivéve, ha a folyáshatárnál nagyobb húzófeszültséget alkalmazunk rajta, de ez nem a tárgyhoz tartozó észrevétel). :)

T1GRIS 2009.02.09. 23:11:59

Ez ilyen spriccelős-folyós manna. :D

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2009.02.10. 00:32:00

Ha jól emlékszem a mélyen tisztelt és magasn képesített (egyébként egész érdekes dolgokra rávilágító) Däniken a bibliából idézve vázolta fel a földönkívüliek mannagyártó gépét. Mit ne mondjak elég fallikus lett...:P

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.10. 00:42:22

@T1GRIS:

spriccelésről nem tudok, hiszen itt a történetben két oroszlányról van,

én kérek elnézést, ha félreolvastátok...

ebben a könyvben van minden, heteró történetek is, meg héba-hóba leszbikusok is... mint az illusztráció mutatta...

mondjuk tény, hogy nagyon kódolt a sztori... de nem kell mindig ugyanarra a rugóra gondolni

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.10. 00:43:27

helyesen: hiszen itt a történetben két oroszlányról van szó...

bz249 2009.02.10. 09:06:21

@oázis: ezen a blogon vigyázz az Oroszlány kifejezés használatával, merthogy az 2008.okt.25-e óta nem van. :)

T1GRIS 2009.02.10. 15:20:02

oá, visszalőhetek a Te fegyvereddel, és megkérdezhetem, hogy az írásból hol derül ki, hogy mindkettő csaj? ;))
(OFF: tapasztalatom szerint ők is tudnak spriccelni egyébként... ;)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.10. 15:53:22

@T1GRIS:

egy finom olvasat megmutatja, hogy csajok, (persze a teljes szöveg még több kulccsal és útmutatással szolgál) de a rajz egyértelmű utalás volt...

Ó, igen a hírös elméletek a női spriccelésről, amiből az mindenképppen igaz, hogy a női idegpályák annyira össze vannak kuszálódva ott az alsó régióban, hogy azt hiszik pisilniük kell, miközben csak fel vannak izgulva...

tudom, tudom, vannak, akik még egy sajátos folyékonyhalmazállapotú anyagról is regélnek, mely különbözik a közönséges hólyagtöltőanyagtól... ebbe most nem is akarnék belefolyni...

a lényeg az, hogy maga a szerző felhívott, hogy dehát ő a tigrist hiénára javította... mire én tiltakoztam, hogy az Éjszakai állatkertben még biztos nem, legfeljebb egy későbbi saját könyvben...

De visszatérve a lényegre: T1gris, te vagy az első és egyetlen T1gris közel s távol, akivel szóba álltam...

úgyhogy,

kowtow és bow,
és oá, oá

T1GRIS 2009.02.10. 17:30:50

Az mekkora hülyeség már, hogy hiéna...?! A tigriskölyök, az aranyos - de hiénakölyök??? Az vihog, csorog a nyála és büdös. :))

(ps. Ugye nem kell írnom egy újabb judys postot, ezúttal a női ejakulációról, hogy elhidd, hogy nem rege? ;)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.10. 17:48:35

@T1GRIS:

jaaaaaj, már fotót is mutattak róla(!), de nekem senki sem fogja tudni bebizonyítani, hogy az nem szimpla, átlag hólyagtartalom..., pont olyan, amilyen neked is van T1gris,
ha érted mire gondolok...

persze ha rendesen felizgatod a nőt, akkor fog termelődni egy finom anyag, ami sikosít, de tudom, te nem erre gondolsz, de arra a másik mesére nem vagyok vevő...

nem kell a nőknek feltétlenül mindenben ugyanúgy funkcionálni, mint a férfiaknak...

Egyébként a szerzőnek pont az volt a gondja, hogy a tigriskölyök túl aranyos, (giccses), és nehogy ők már aranyosak legyenek... ezért módosította utólag.

Mindenesetre mondtam neki, hogy nem változtatok a blogbejegyzésen, mert az antológiában még így lett kiprintelve, és a későbbi változat meg legyen az ő gondja.

T1GRIS 2009.02.10. 18:34:13

"de nekem senki sem fogja tudni bebizonyítani (...)"

Na, erre mondjuk az eddigi hozzászólásaid alapján lett volna egy fogadásom...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.10. 18:44:24

@T1GRIS:

Nézd, ágyba pisilni nem nagy kunct, aztat mindenki tud, ha nagyon nyomasztják...

de minek ezt eröltetni?

(elég sok vonatkozó cikket elolvastam, hogy tudjam, humbug az egész)

T1GRIS 2009.02.10. 19:07:09

Persze, persze, az, nyugodj meg.

T1GRIS 2009.02.10. 19:08:06

Na, akkor van-e még valakinek kérdése a címhez? :DD

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2009.02.10. 22:14:07

Csak a kommentrekord miatt csinálja:D

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.02.10. 22:26:47

Ne lődd le a poént, itt a célegyenesben akasztod meg, pár kommenttel 100 előtt???

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.11. 00:37:23

@szs.:

93.

Najó én is besegítek egy hozzászólással, pedig én csak ovulálni tudok, se ejakulálással nem tudok szolgálni, se G-pontom nincsen (igaz, az legaláb nektek sincs), viszont ünnepélyesen megfogadom a jótanácsomat: "ha nem tudod legyőzni, tedd a barátoddá!"

(ajaj, a múltkor is így tört ki a világbéke a földön! Lesz nemulass!)

Ghery88 · http://omagyar.blog.hu/ 2009.02.11. 08:34:23

95, hogy legyen és még Norvégiába is megyek. Szs azért csak felteszi, amit itt hagytam, szóval lesz min csámcsogni. (De hozzátenném, hogy Norvégia azért nem a Balkán, hiába tagolt partvonalú félsziget Európán, szóval figyelni fogom, ki mit írt;)

T1GRIS 2009.02.11. 19:36:58

* vajon oázis kit akart itt legyőzni, és kit tett barátjává...? *

bz249 2009.02.11. 20:30:41

A századikat nem akarnám lelőni... de a 98.-kal besegítek nektek.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2009.02.23. 23:19:33

@bz249:

99.

Nem akarom elhinni, hogy 98-nál abbahagytátok!

Timi3 2009.07.24. 10:53:55

„Szeretnék gyerekeket, mindig is szeretettem volna. Szeretném őket olyanná nevelni, amilyen szerintem az élet.
Mindkettőnek megtanítanám, hogy beszéljenek helyesen magyarul, és tiszteljék az anyjukat…Hogy meg tudjanak bocsátani másoknak – még úgy is, hogy ez rám soha nem volt jellemző. Hogy legyenek jobbak, mint én.
Hogy minden nap tegyenek valami olyasmit, amitől félnek…A félelem üzemanyag. Vajon én most félek? Félek hát… Félek, hogy semmi értelme nem volt az egésznek, hogy céltalanul éltem.”

Ómagyarországon legyenek gyerekek! Nem tudnám elképzelni az életemet gyerekek nélkül.

Timi3 2009.07.24. 11:28:19

És a gyerekek mindig Audival járjanak. Minden gyerek úgy, mint az én gyerekeim, akik majd átjönnek a Túlsó partról.
Nem tudom elképzelni, hogy más autóba üljenek, inkább ha kell nyolcszor tesszük meg ugyanazat az utat, de az Audi biztonságában. Rettegek, amikor Suzukiban vagy Opelben ülnek a nagyszülők okán! Csak Audiban ülhetnek, ha átjönnek Ómagyarországra. Lehet, hogy marhaság, és lehet, hogy a nők tiszta hülyék?

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.07.24. 11:34:21

Lehet. :) Főleg azt tekintve, ahogy az Audisok hajtani szoktak.

Timi3 2009.07.24. 12:00:26

@szs.:
Mi betarjuk a sebességet! Tizenkét év alatt fizettünk kétszer harminc ezer forintot gyorshajtásért. Ez bírható.
Hanem az a biztonság, amit az Audi nyújt, az nem pótolható semmivel!!
Megyünk az úton és csupa papírból összeállított valamit látok, ami menten szétesik a legkisebb koccanáskor. Hát HOL a gyerekek biztonsága??
Ómagyarországon csak Audi lehet. Most kijön az A1 (vadállat lesz!!). Én nem mondom, hogy pont az, jó lesz a 3-as, 4-es már príma.:)

szs. · http://szabosandor.blog.hu 2009.07.24. 12:38:06

Az se jobb, amikor az ódis azt hiszi, hogy tankban ül - az a pár extra miliméter lemez meg cső nem sokat segít, ha 200-al fejreáll, vagy pattog egyenes úton fától-fáig (bevonva mindkét oldalt), mint nemrég errefelé pár buliból buliba tartó ifjú.
Amúgy meg vagy betartod a sebességet, vagy nem. Ha fizetned kellett, akkor az utóbbi. Csak hogy a női logikát is piszkáljam kissé... ;)

Timi3 2009.07.24. 13:07:57

@szs.:
Rengeteget számít az a borítás, ami védi az autót és olyanná teszi, mint a Tank. (A legbiztonságosabb autóról beszélünk. Amikor adódik egy baleset a munkatársak megnézik, hol sérült és ott tökéleteítik tovább.)
Nem tudok vezetni. Az nem a nő dolga! A nő dolga, hogy gyerekeket szüljön, neveljen, és megszervezze a család életét. Ellássa a háztartást, imént vasaltam, adtam ebédet, aztán pakolunk, mert mennek a Suzuki- és Társaik autóba, ami hiába nagy monstrum, terepjáró!!:)), az NEM Audi. Csak keménypapír.
Ómagyarországon is a férfiak vezetnek és ők zsákmányolnak. Nem?:)

Timi3 2009.07.24. 13:17:08

@szs.:
A nő dolga nem a vezetés kérem, hanem a gyerekek szülése és ellátása, nevelése. Én nem tudok vezetni, sem navigálni.:)
Remélem, Ómagyarországon sem nekem kell vezetnem! Mire valók a férfiak, ha nem vezetésre és zsákmányszerzésre??
Ma elvisszük a gyerekeket oda, ahonnan utána Suzukival lesznek mozgatva, teljesen természetes módon ideges vagyok! Holnap is még ott dekkolok és figyelem a terepet..

Timi3 2009.07.24. 13:20:35

Na tessék. Egy gondolat kétféle formában. Egy nő másképpen áll össze, mint a férfi. Én egy hagyományos nő vagyok.
Gondolkodom, hogy fodrászat, kozmetikus, elliptikus trénerem miképpen kerül ki Ómagyarországra. Ezzel lesz-e gond?

teddybear01 2009.07.24. 14:37:05

@Timi3: "A nő dolga nem a vezetés kérem, hanem a gyerekek szülése és ellátása, nevelése. Én nem tudok vezetni, sem navigálni.:) "

Tegyük hozzá, a műszaki dolgokhoz sem értesz. Az Audi nem isteni áldással védett áthatolhatatlan trezor, hanem csak egy autó. Ugyanúgy meghalsz, ha nagy sebességgel neki mész egy fának vele, mint akármilyen másik típussal. A védelme csak akkor működik, ha magánál gyengébbel találkozik. Akkor a kisebbet összetöri, és ezzel megvédi a saját utasait. De ha nem kedveznek a tömegviszonyok? Láttam már Audi-Iveco-kamion találkozót, a kamionos kisebb sérülésekkel megúszta, az Audiban mindenki ott maradt.
A sofőrön nagyon sok múlik, és az audis sofőrök között sok a hülye. Mert azt hiszik, ha egy jobb autó van a seggük alatt, mindjárt rally-versenyzőkhöz hasonlóan kell száguldozniuk, a belvárosban.

Timi3 2009.07.24. 14:58:35

@teddybear01:
A barátnőm Volvójába belement egy A4. Semmi baja nem lett az Audinak. A Volvó utasai közül a két gyereke megsérült, a férje elájult a Volvó megsemmisült (totálkáros lett).
Belénk egy 60 kg-os őz futott. Az én ajtómba. Az A4 meg sem érezte. Én sem. Istenem, mondom, mi lett volna egy Suzukiból?

Ómagyarország autójának a legbiztonságosabbnak kell lennie!! Nem is a legszebbnek, mert akkor azt mondom, legyen Mercedes.
Amennyiben szs. ezt megszavaztatja, indoklással, akkor testületileg dönthetünk az autóról. Szerintem ez lenne a legigazságosabb.

bz249 2009.07.24. 15:05:19

@teddybear01: jaja a minumum az Leopard 2A6M, az egy biztonságos jármű, 62 tonna, megbízható német minőség, igény szerint speciális aknák elleni védelem és légkondicionáló. Az Afganisztánban szolgáló kanadai katonák ajánlásával. :D

Ja majd el felejtettem: dugó esetén meg ott 120mm-es 55-szörös kaliberhosszúságú sima csövő Rheinmetall ágyú.

Timi3 2009.07.24. 15:11:38

@bz249:
Azt is nézzük, hogy a fogyasztása mennyi, mert az Audi mellett szól a takarékosság is. Idén az átlagfogyasztás: 4,1 volt. Az a 62 tonnás mennyit nyel el??

bz249 2009.07.24. 15:21:25

@Timi3: 300 liter közúton 500 terepen, de nem kényes az üzemanyagra, mindenféle éghető folyadékkal elmegy. Inkább a szervizelési költség drága. :)

Timi3 2009.07.24. 15:25:27

@bz249:
Szóval akkor beletöltjük a kukoricából nyert alkoholunkat az is jó lesz?:) Meggondolandó.
Énszerintem legyen egy Audink a gyerekek hordására és legyen akkor egy ilyesmi Leopárd az ágyúval, ha jön az ellenség!!

teddybear01 2009.07.24. 15:30:47

@Timi3: Ezzel nem értek egyet, az Audi csak az Átkerült Területeken használható, ott sem mindenhol.
Ha már az átkerülés után vagyunk, akkor a BTR és a T-72 a nyerő. Az Audi maga kérné a roncstelepi beutalót, ha arra a terepre kellene mennie, ahol ezek lazán elmennek...
De még egy ponyvás Uaz is használhatóbb...

Timi3 2009.07.24. 15:40:49

@teddybear01:
Talán mégis meg kéne várni az A1-et. Egyelőre tesztelés alatt, de nézetem szerint mégiscsak kellene egy Audi. Mégse traktorral hordjuk a gyerekeket, ha már megszültük! Emondó vagyok.
Vagy: szántóföldön persze traktorral, de városi közlekedésben semmi esetre sem!
A ponyvás UAZ-ban jól telepíthető a méh. Ötletnek nem rossz néhány méh-családot komplett kitelepíteni!! Mézünk lenne. Az már Vinitor szerint is luxuscikk. Eladjuk. (vagy tejes-vízes luxusfürdőt csináluk nekem belőle:)))

Timi3 2009.07.24. 15:46:50

Tejes-mézes luxusfürdőt. Tej is lenne a szarvasmarhából.:)
Atyaég! Mér' köll énnekem ma elutazni itthonról! Mé'r.

Timi3 2009.07.24. 16:13:52

Heurééka! Megoldás született. Tigris Adatlapját ha megnézitek, úgy láthatjátok:
Átkerült területen lévő állandó/ideiglenes lakhely: Audi S5
Ezzel az autóval fogjuk szállítani a gyerekeket! Ez olyan, mint az A4-es, csak sportos kivitelben. Ez jó lesz.
Sofőr: Tigris
Gyerekkísérő: Én
Bármikor átjöhetnek gyerekeink a Túlsó partra a lehető legbiztonságosabb módon és szakértő személyzettel.:)

Megjegyzem: ha úgy lesz Diósjenőn, hogy nem tudok aludni a Macska miatt, akkor én is kifekszem az Audiba. Tréningruhát húzok és simán. Oda is minek köll...

Szakyster 2009.07.24. 16:39:28

Timi: Akkor már azt mondom, ne szállítsd sehova a gyereket, a ház a legbiztonságosabb. A minap nekiszaladt a házunknak egy őz, és a fal meg sem érezte :)

teddybear01 2009.07.24. 18:19:15

@Timi3: Egy: Az Audit max. tologatni lehet Ómagyarországon, vagy fogjál elé két lovat, mert benzint(dízelt) azt nem kapsz!

Valahogy így:

vicclap.hu/static/media/200809/pic64876.jpg

Aludni viszont macskazene miatt kimenni a kocsiba? Hát ha kedveled hogy a kandúrok az autó tetején tépik meg egymást...
süti beállítások módosítása